Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Första rörliga bilderna från ”Carolas advent” – premiär 1 december på Viaplay, TV3

”Carolas advent” är ett nytt tv-program på fyra avsnitt som har premiär 1 december på Viaplay och TV3. Foto: NENT Group

Julpyssel, sång, matlagning, skratt och tårar. ”Carolas advent” är Viaplays nya program med premiär 1 december. Här är första trailern. ”Det gör att man blir ödmjuk i hjärtat”, säger Carola Häggkvist. 

”Carolas advent” är Viaplays och TV3:s nya tv-program med premiär 1 december – det är också första gången som Carola Häggkvist träder in i programledarrollen så som hon gör här.  

I de fyra avsnitten gästas Carola Häggkvist, 53, av åtta artister som ska ”umgås med Carola under en hel dag. De pysslar, sjunger och lagar mat tillsammans”.

Vidare om vad som väntar: ”Förutom en sololåt i varje program sjunger Carola även en duett med varje gäst inför publik inne i ladan i Steninge slottsby. Låtarna är både traditionella julsånger och låtar som passar bra in i adventstemat.”

Tidigare har NENT Group bekräftat att Sanna Nielsen, Andreas Johnson, Måns Zelmerlöw, Mariette, Plura Jonsson, Uno Svenningsson, Charlotte Perrelli och Anders Bagge gästar ”Carolas advent”. Nu kan Spoiler alert visa första trailern för programmet. 

I ett tidigare pressmeddelande har huvudperson berättat mer om de fyra avsnitten: 

”Vi kommer samtala om minnen, traditioner och önskningar kring julens högtid. Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att dela våra tankar med varandra än genom en måltid, sång och musik.”

Carola Häggkvist fortsätter i uttalandet: 

”Det känns väldigt exklusivt och unikt att få bjuda tv-publiken på en sån här dag fylld av bra samtal och spännande musikaliska möten. Det har blivit många skratt och även en del tårar. Det är väldigt befriande och vackert att kunna mötas i en högtid som är så stämningsfull och varm. En högtid som är så mycket större än oss själva, det gör att man blir ödmjuk i hjärtat.”

Förutom nämnda artister medverkar även tv-kocken Jessica Frej i ”Carolas advent”, precis som ”ytterligare en gäst upp i varje avsnitt med en specialkunskap om julen att dela med sig av”. 

Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på NENT Group, menar att ”Carolas advent” kommer ”skapa den ultimata julstämningen och ge tittarna gåshud”. 

”Vi är otroligt stolta över att kunna göra ett ärligt och personligt Viaplay Original med Sveriges största och mesta stjärna. Carola Häggkvist bjuder verkligen in till sitt hem och på sig själv. ”Carolas advent” har alla förutsättningar att bli en ny jultradition. 

”Carolas advent” har premiär 1 december på Viaplay och TV3.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Viaplays tv-serier