Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer och premiärdatum för ”Hjem til jul” – Netflix serie med Ida Elise Broch, Felix Sandman

Ida Elise Broch spelar huvudrollen i ”Hjem til jul”, där även Felix Sandman finns på rollistan. Premiär det 5 december på Netflix. Foto: Netflix

Här är första trailern till ”Hjem til jul”, Netflix norska originalserie med Ida Elise Broch i huvudrollen och Felix Sandman på rollistan. Serien, som är på sex avsnitt, har premiär 5 december. 

”Johanne, som är en sjuksköterska i 30-årsåldern, kämpar fortfarande med att komma över sitt ex som dumpade henne för tre år sedan. Efter ständiga kommentarer om hennes ensamma liv och samhällets förväntningar på den perfekta julfamiljen startar Johanne en 24-dagars jakt på en partner att ta med hem till jul. Kommer hon att lyckas?”. 

Så beskriver Netflix handlingen i den norska orginalserien ”Hjem til jul”, som nu har fått ett premiärdatum och en första trailer. 

Ida Elise Broch, känd från ”Lilyhammer” och ”Det tredje Øyet”, spelar huvudrollen som Johanne. I en betydande roll finns Felix Sandman. 

På rollistan hittas även Kingsford Sayor och Mads Sjøgård Pettersen samt, bland andra, Ghita Nørby, Christian Ruud Kallum, Dennis Storhøi, Anette Hoff, Iselin Shumba, Ulrikke Døvigen, Samantha Gurah, Bjørn Skagestad, Helga Guren och Ragnhild Myntevik. 

Per-Olav Sørensen är huvudregissör för ”Hjem til jul”. Anna Gutto är medregisserar och de utgår från ett manus av Miriam Larsen, Mattis Herman Nyquist, Julie Skaufel, Fredrik Høyer och Per-Olav Sørensen. Serien bygger på en idé av Amir Shaheen och Kristian Andersen. 

”Hjem till jul” produceras av Trond Kvernstrøm och Anders Tangen från The Oslo Company och har premiär 5 december på Netflix. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix originalserier