Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Första bilden på Sonja Ek efter koman – ”Gåsmamman” säsong 4 har premiär 7 november

Alexandra Rapaport som Sonja Ek i ”Gåsmamman” säsong 4, som har premiär 7 november på C More. På bilden syns också Clara Christiansson Drake, Edvin Ryding och Grynet Molvig. Foto: Johan Paulin/C More

Efter sex månader i koma: Här är första bilden på Sonja Ek i ”Gåsmamman” säsong 4. Samtidigt bekräftas att bland andra Joakim Nätterqvist, Molly Nutley och David Nzinga gör betydande roller i de nya avsnitten.  ”Jag kände mig direkt som en del av Gåsen-familjen”, säger Molly Nutley i en kommentar. 

Det var i september 2018 som Bonnier Broadcasting meddelade att ”Gåsmamman” skulle fortsätta och att man beställt en ny säsong. 

Sedan tidigare är det även klart att seriens fjärde säsong har premiär 7 november i C More. De åtta avsnitten ska även sändas i TV4 ”lägre fram”. 

I ett tidigare pressmeddelande går följande att läsa om handlingen: ”Fjärde säsongen inleds med att Sonja vaknar upp efter sex månader i koma till en värld som gått vidare utan henne. Det blir en hård kamp att komma tillbaka till livet samtidigt som den kriminella världen kryper allt närmare, trots Sonjas desperata försök att lämna den bakom sig.” 

C More och TV4 har nu släppt ett antal bilder från säsong 4 – bland dessa finns den första bilden på Alexandra Rapaports rollfigur Sonja Ek efter det där halvåret som hon befunnit sig i koma. 

Samtidigt bekräftas att Joakim Nätterqvist, Molly Nutley och David Nzinga samt Johan Marenius Nordahl, Jesper Barkselius, Malin Arvidsson och Tom Ljungman. 

Molly Nutley och Joel Lützow på en bild från ”Gåsmamman” säsong 4. Foto: TV4/C More
Alexandra Rapaport och David Nzinga i ”Gåsmamman” säsong 4, som har premiär 7 november på C More. Foto: Johan Paulin/Bigster/C More

Precis som tidigare spelar Alexandra Rapaport seriens huvudroll som Sonja Ek. I huvudensemblen ingår också Christian Svensson, Anja Lundqvist, Shebly Niavarani, Anastasios Soulis, Ulf Friberg, Clara Christiansson Drake, Joel Lützow, Edvin Ryding och Grynet Molvig.

”Gåsmamman säsong 4 regisseras av Richard Holm och Joakim Eliasson, medan Alexander Kantsjö är huvudmanusförfattare och Inger Scharis, Peter Lindmark, Jimmy Lindgren samt Katarina Ewers är avsnittsförfattare. 

”Gåsmamman” säsong 4, som produceras av Bigster, har premiär 7 november på C More. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om ”Gåsmamman”