Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till ”Förhöret” – ny serie på Viaplay med David Dencik, Ulrich Thomsen, Trine Dyrholm

David Dencik och Ulrich Thomsen på en bild från ”Förhöret”, som har premiär 15 november på Viaplay. Foto: Miso Film/NENT Group

”Förhöret” är Viaplays nya originalserie med bland andra Ulrich Thomsen, David Dencik och Trine Dyrholm. Premiär är det 15 november – här är första trailern. 

Christoffer Boe regisserar och har skrivit manus tillsammans med Jakob Weis. 

På rollistan: Ulrich Thomsen, David Dencik, Trine Dyrholm, Nikolaj Lie Kaas, Lars Mikkelsen, Søren Malling, Lars Ranthe, Clara Rosager och Catrine Greis-Rosenthal.

Det som väntar, enligt ett pressmeddelande från NENT Group: ”Utredaren Bjørn, spelad av Ulrich Thomsen, glider allt djupare ner i Köpenhamns undre värld i jakten på sin dotters mördare. Förtvivlad, upprörd och ledsen börjar han kartlägga hennes sista dagar i livet och blir indragen i ett nät av sanningar, lögner och kriminella handlingar.”

Vidare, men då om seriens uppbyggnad, från samma pressmeddelande: ”Varje avsnitt bygger på dialogen mellan två personer och hur den dramatiska striden mellan två sinnen skapar en speciell stämning. ”Förhöret” bjuder på en estetisk resa rakt igenom seriens åtta avsnitt, och åtta förhör, i jakten på mördaren.”

”Förhöret” har premiär 15 november på Viaplay. Alla åtta avsnitt blir tillgängliga på premiärdagen. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Viaplays tv-serier