Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer, premiärdatum för ”The Outsider” på HBO Nordic – ny serie baserad på Stephen Kings roman

”The Outsider” är en ny serie baserad på Stephen Kings roman med samma titel. Jason Bateman och Ben Mendelsohn gör två av huvudrollerna. Svensk premiär på HBO Nordic 12 januari. Foto: HBO

”The Outsider” har fått ett premiärdatum och blivit med trailer. Serien, som baseras på Stephen Kings roman, har svensk premiär 13 januari på HBO Nordic.  

Här är första trailern till ”The Outsider”, HBO:s nya serie baserad på Stephen Kings roman med samma titel. 

Ben Mendelsohn spelar huvudrollen som Ralph Anderson, medan Cynthia Erivo gör rollen som Holly Gibney. I ensemblen finns även Bill Camp, Mare Winningham, Paddy Considine, Julianne Nicholson, Yul Vázquez, Jeremy Bobb och Marc Menchaca samt Jason Bateman. 

Det är även Bateman som har regisserat seriens två första avsnitt. Richard Price (bland annat ”The Wire” och ”The Night of”) är huvudförfattare för ”The Outsider”, som är på tio avsnitt. 

”The Outsider” handlar baseballtränaren Terry Maitland, spelad av Bateman, som anklagas för sexuella övergrepp och mord på en elvaårig pojke. Terry hävdar att han är oskyldig. 

Polisens utredare Ralph Anderson och distriktsåklagaren Bill Samuels är övertygade att de gripit rätt man – sedan dyker det upp märkliga inslag i utredningen som inte går att förklara.

”The Outsider” har svensk premiär 13 januari 2020 på HBO Nordic. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om HBO Nordics tv-serier