Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Premiärdatum för ”Parterapi” – ny serie med Christine Meltzer på Dplay och Kanal 5

”Parterapi” har premiär 27 oktober i Kanal 5 och på Dplay. På bilden: Christine Meltzer och Franz Bengtsson. Foto: Helena Sandklef/Dplay/Kanal 5

Christine Meltzers nya serie ”Parterapi” har fått ett premiärdatum. Det första av tio avsnitt sänds 27 oktober i Kanal 5 och landar samtidigt på Dplay. 

Som Spoiler alert kunde berätta i augusti har Christine Meltzer spelat in en ny serie för Kanal 5 och Dplay.

I ”Parterapi” gör skådespelaren tolv olika rollfigurer, vilket enligt en presstext inkluderar ”Jens som bara vill kramas medan hans fru Britt-Helen drömmer om en viljestark man, passivaggressiva Elin som lyckas förvandla varje samtal med pojkvännen till ett storgräl” samt Kenneth, som tydligen ”skyller sin omfattande otrohet på det han råkar ha mellan benen.”

”Parterapi” baseras på NRK-succén med samma titel, där skådespelaren Kevin Vågenes gör huvudrollen. Det var under andra säsongen av serien som de norska tittarna fick upp ögonen för serien på riktigt, då nära nog en miljon tittare såg de tio avsnitten som sändes under hösten 2018 i NRK.  

Christine Meltzer har tidigare berättat: 

– För det första tycker jag att den norska serien är skitrolig. Verkligen rolig. Jag blev imponerad av att han var så duktig på att göra de här olika rollfigurerna. Sedan har jag på något sätt längtat till att få klä ut mig igen, men jag har inte vetat hur forumet ska vara för att jag ska bli riktigt sugen på att göra det igen. 

– När det här kom fanns det inte en tvekan, utan jag kände att det var helt rätt. Här ska jag ju inte vara kända personer, utan göra karaktärer, och det är det roligaste jag vet.

Staffan Lindberg regisserar ”Parterapi”, som produceras av Jarowskij med Helena Sandklef som producent. 

”Parterapi” har premiär 27 oktober i Dplay och första avsnittet sänds även i Kanal 5. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om nya tv-program i Kanal 5