Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till ”Earthquake Bird” med Alicia Vikander – ny originalfilm på Netflix

Alicia Vikander spelar huvudrollen i ”Earthquake Bird”, en ny originalfilm på Netflix med premiär 15 november. Foto: Netflix

Alicia Vikander spelar huvudrollen i Netflix nya originalfilm ”Earthquake Bird”. Här är första trailern inför premiären den 15 november. 

Alicia Vikander spelar huvudrollen ”Earthquake Bird”, en ny originalfilm på Netflix som baseras på Susanna Jones roman med samma titel och som beskrivs som ”psykologisk och atmosfärisk thriller”. 

Wash Westmoreland har skrivit manus och regisserar, medan Riley Keough, Naoki Kobayashi, Kiki Sukezane, Yoshiko Sakuma, Kazuhiro Muroyama, Ken Yamamura, Crystal Kay, Akiko Iwase och Jack Huston finns på rollistan. 

I ett pressmeddelande skriver Netflix att ”Earthquake Bird” utspelar sig i 1980-talets Tokyo och beskriver Alicia Vikanders rollfigur Lucy Fly som ”en mystisk utländsk kvinna med ett smärtsamt förflutet, som påbörjat en relation med den lokala fotografen Teiji.”

Vidare om handlingen: ”Lucys liv verkar orubbligt tills den dag hon möter Lily Bridges, en naiv och nyinflyttad kvinna som trasslar sig in i Lucys och Teijis liv men snabbt anmäls saknad – och misstänks ha blivit mördad.”

Det som talar för att ”Earthquake Bird” åtminstone visuellt kan vara något en aning extra är det faktum att filmfotografen Chung-hoon Chung jobbat med filmen. Han har tidigare, som kanske bekant, haft huvudansvar för kameran när det gäller filmer som ”Det”, ”Oldboy” och ”The Handmaiden”. 

”Earthquake Bird” har premiär 15 november på Netflix. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix serier och filmer