Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till ”See” med Jason Momoa – svensk premiär 1 november på Apple TV+

Jason Momoa spelar huvudrollen i ”See”, en ny serie som har premiär 1 november på Apple TV+. Steven Knight (”Peaky Blinders”) är upphovsman till ”See”. Foto: Apple

”See” är Apples originalserie med Jason Momoa och Alfre Woodard. Här är första trailern till serien, som har premiär 1 november på Apple TV+. 

600 år in i framtiden har ett virus dödat många och de få som lever kvar på jorden är alla blinda. 

Bland dessa finns Baba Voss, spelad av Jason Momoa. När Apples nya originalserie ”See” börjar har han blivit pappa till tvillingar som kan se. 

Självklart finns någon – i detta fall en drottning – som vill döda tvillingarna, vilket också är skälet till Baby Voss måste ge sig ut på vad som beskrivs som en ”episk resa” och inte bara rädda sina barn, och också de som följer med honom. 

Jason Momoa, känd från ”Game of thrones” och ”Aquaman”, spelar seriens huvudroll, medan Alfre Woodard gör rollen som Paris, en dam som Baba Voss andliga ledare. 

På rollistan finns även Yadira Guevara-Prip, Sylvia Hoeks, Nesta Cooper, Archie Madekwe, Christian Camargo, Hera Hilmar och Marilee Talkington. 

Steven Knight (”Peaky blinders”) är upphovsman och huvudmanusförfattare. Francis Lawrence, som regisserade tre av ”Hunger Games”-filmerna, är huvudregissör. 

”See” är en av de serier som har premiär 1 november, samma dag som Apple lanserar sina nya streamingtjänst Apple TV+. Bland övriga finns ”For all mankind” med Joel Kinnaman, ”The Morning Show” med Jennifer Aniston, Reese Whitherspoon och Steve Carell samt ”Dickinson” med Hailee Steinfeld. 

”See” har premiär 1 november på Apple TV+.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Apple TV+