Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till ”Dickinson” med Hailee Steinfeld – så blir serien på Apple TV+

Hailee Steinfeld spelar huvudrollen som poeten Emily Dickinson i ”Dickinson”. Serien har premiär 1 november på Apple TV+. Foto: Apple

”Dickinson” med Hailee Steinfeld är en av Apples nya originalserier. Premiär är det 1 november – här är första trailern. 

När Apple lanserar sin streamingtjänst Apple TV+ den 1 november har ett gäng nya serier premiär. Bland dessa finns ”Dickinson”, som har Hailee Steinfeld i huvudrollen som poeten Emily Dickinson. 

Serien utspelar sig på 1800-talet och ska, enligt ett pressmeddelande från Apple, ”utforska samhällets, könets och familjens begränsningar från det perspektiv som är en rebelliskt ung poets som var före sin tid”. 

Alena Smith är upphovsman, manusförfattare och exekutiva producent för ”Dickinson”. Förutom Hailee Steinfeld finns även Jane Krakowski, Toby Huss, Anna Baryshnikov, Ella Hunt och Adrian Blake Enscoe på rollistan, samtidigt som John Mulaney och Zosia Mamet spelar Henry David Thoreau respektive Louisa May Alcott. Bland gästskådespelarna märks Wiz Khalifa. 

Samtidigt som ”Dickinson” blir tillgänglig på Apple TV+ landar även bland annat ”For all mankind” med Joel Kinnaman, ”The Morning show” med Jennifer Aniston och Reese Witherspoon samt dramaserien ”See” med Jason Momoa och Alfre Woodard. 

”Dickinson” har premiär 1 november på Apple TV+. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Apple TV+