Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Ny trailer till ”For all mankind” med Joel Kinnaman – premiär 1 november på Apple TV+

Joel Kinnaman spelar huvudrollen i ”For all mankind”, som har premiär 1 november på Apple TV+. Serien är skapad av bland andra Ronald D. Moore. Foto. Apple

”For all mankind” är Apples nya originalserie med Joel Kinnaman i huvudrollen. Serien, som är på tio avsnitt, har premiär 1 november. Här är en ny trailer. 

Om Sovjet var först på månen och rymdkapplöpningen hade fortsatt, vad hade hänt då? 

Den frågan är själva fundamentet i ”For all mankind”, en av de dramaserier som har premiär när Apple lanserar sin streamingtjänst Apple TV+. 

Bland upphovsmännen finns bland andra Ronald D. Moore (”Outlander”, ”Star Trek”, ”Battlestar Galactica”), medan Joel Kinnaman spelar en av huvudrollerna.

”For all mankind”, som vid flera tillfällen beskrivits som ”ett stor och dyrt projekt”, har även Michael Dorman (”Patriot”), Shantel VanSanten (”One Tree Hill”) och Wrenn Schmidt (”Boardwalk Empire”) samt Sarah Jones (”The Path”), Jodi Balfour (”The Crown”) och Cass Buggé (”Into the dark”) på rollistan. 

Seth Gordon är huvudregissör för ”For all mankind”. Ronald D. Moore, Matt Wolpert och Ben Nedivi agerar exekutiva producenter för serien.

Samma dag som ”For all mankind” har premiär på Apple TV+ landar även de första avsnitten av ”The Morning show” där Jennifer Aniston och Reese Witherspoon gör huvudrollerna, dramaserien ”See” med Jason Momoa och Alfre Woodard, samt ”Dickinson” med Hailee Steinfeld. 

”For all mankind” har premiär 1 november på Apple TV+.  

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Apple TV+