Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till ”6 Underground” med Ryan Reynolds – då har Netflix film premiär

”6 Underground”, en ny film regisserad av Michael Bay, har premiär 13 december på Netflix. I huvudrollerna och på bilden från vänster: Corey Hawkins, Adria Arjona, Ben Hardy, Ryan Reynolds, Mélanie Laurent och Manuel Garcia-Rulfo. Foto: Netflix

”6 Underground” har blivit med trailer och premiärdatum. Filmen, som regisseras av Michael Bay och har Ryan Reynolds i huvudrollen, blir tillgänglig 13 december på Netflix. 

Pang, pang. Boom, boom, boom. Gånger tusen. 

Nu finns ett första trailer för Netflix actionspektakel ”6 Underground”. Den nya originalfilmen är skriven Paul Wernick och Rhett Reese, medan Michael Bay har regisserat.

På rollistan finns Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Corey Hawkins, Adria Arjona, Manuel Garcia-Rulfo, Ben Hardy, Lior Raz, Payman Maadi och Dave Franco.

I ett pressmeddelande skriver Netflix om handlingen: ”Sex individer från olika delar av världen, var och en experter inom sitt område, har blivit särskilt utvalda; delvis på grund av sina färdigheter, men även på grund av deras vilja att radera sitt förflutna för att kunna förändra framtiden.”

Vidare: ”Gruppen har sammanförts av en gåtfull ledare vars enda uppdrag i livet är att säkerställa att deras handlingar blir ihågkomna, även om han och hans kollegor inte blir det.”

”6 Underground” har premiär 13 december på Netflix. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix serier och filmer