Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Då har ”Gåsmamman” säsong 4 premiär på C More: ”Gråtit både framför och bakom kameran”

”Gåsmamman” säsong 4 med bland andra Alexandra Rapaport, Christian Svensson och Anja Lundqvist har premiär 7 november på C More och sänds i TV4 längre fram. Foto: Pär Bäckstrand/C More/TV4

”Gåsmamman” har blivit med premiärdatum. Säsong 4 landar 7 november på C More – här är de nya detaljerna om handlingen. 

Det var i september 2018 som Bonnier Broadcasting meddelade att ”Gåsmamman” skulle fortsätta och att man beställt en ny säsong. 

Nu bekräftas att ”Gåsmamman” säsong 4 har premiär 7 november i C More. När den nya omgången sänds i TV4 återstår att se, då beskedet nu endast är ”längre fram”. 

I det aktuella pressmeddelandet går följande att läsa om handlingen: ”Fjärde säsongen inleds med att Sonja vaknar upp efter sex månader i koma till en värld som gått vidare utan henne. Det blir en hård kamp att komma tillbaka till livet samtidigt som den kriminella världen kryper allt närmare, trots Sonjas desperata försök att lämna den bakom sig.” 

Alexandra Rapaport, som självklart spelar huvudrollen som Sonja Ek även i ”Gåsmamman” säsong 4, säger i en kommentar: 

”Denna säsong känns som den mest dramatiska och brutala någonsin och tittarna kommer att kastas mellan hopp och förtvivlan. Jag har genom åren blivit oerhört engagerad i min karaktär Sonja och har gråtit både framför och bakom kameran.”

På rollistan i de nya avsnitten finns naturligtvis också de bekanta ansikten som tillhör Anja Lundqvist, Christian Svensson, Shebly Niavarani, Anastasios Soulis, Ulf Friberg, Clara Christiansson Drake, Joel Lützow, Edvin Ryding och Grynet Molvig. 

”Gåsmamman” säsong 4 regisseras av Richard Holm och Joakim Eliasson, medan Alexander Kantsjö är huvudmanusförfattare och Inger Scharis, Peter Lindmark, Jimmy Lindgren samt Katarina Ewers är avsnittsförfattare. 

”Gåsmamman” säsong 4 har premiär 7 november på C More. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om ”Gåsmamman”