Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till ”The Morning Show” med Aniston, Whiterspoon, Carell – premiär i höst på Apple TV+

Jennifer Aniston på en bild från ”The Morning show”, som har premiär på nya streamingtjänsten Apple TV+ under hösten. Foto: Apple TV+

Här är första trailern till ”The Morning Show” med Jennifer Aniston, Reese Whiterspoon och Steve Carell. Serien har premiär på nya streamingtjänsten Apple TV+ under hösten. 

Två säsonger, sammanlagt 20 avsnitt, beställdes på en och samma gång efter att Apple vunnit ett budgivningskrig om ”The Morning Show” hösten 2017.

Två år senare börjar det röra sig närmare premiär. Under hösten – inget exakt datum finns i skrivande stund inte – lanseras Apple TV+ och ”The Morning show” förväntas bli en av de första tillgängliga serierna på streamingtjänsten. 

Serien har använt Brian Stelters bok ”Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV” som ett slags fundament, samtidigt som serien är baserad på en idé Michael Ellenberg, tidigare dramachef på HBO. 

Jennifer Aniston, Reese Witherspoon och Steve Carell spelar huvudrollerna i ”The Morning show”, som Aniston och Whiterspoon även är exekutiva producenter för. 

Serien innebär också att Anistons och Carells första större roller i ett tv-projekt sedan ”Vänner” respektive amerikanska ”The Office”. 

Mimi Leder är huvudregissör, medan Kerry Ehrin agerar showrunner och huvudförfattare. På rollistan finns utöver nämnda stjärntrio även Billy Crudup, Mark Duplass, Gugu Mbatha-Raw, Karen Pittman, Bel Powley och Janina Gavankar. 

Ännu finns inget datum för när Apple TV+ lanseras i Sverige och inte heller något premiärdatum för ”The Morning show” mer än att det blir under hösten. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Apple TV+