Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Jills veranda” fortsätter – ny säsong av programmet i SVT våren 2020

Jill Johnson spelar in en ny säsong av ”Jills veranda”. Säsong 4 har premiär våren 2020 i SVT. Foto: Janne Danielsson/SVT

”Jills veranda” kommer tillbaka. Den nya säsongen har premiär våren 2020 i SVT och Mauro Scocco, Miriam Bryant och Mikael Wiehe finns bland gästerna. 

Det är i ett pressmeddelande som SVT bekräftar att man ska göra en ny säsong av ”Jills veranda” med artisten Jill Johnson. De nya avsnitten spelas in under hösten i Nashville och bland de artister vars medverkan är bekräftad finns Mauro Scocco, Miriam Bryant, Loney Dear, Mikael Wiehe och Shima Niavarani.

I samma pressmeddelande säger Jill Johnson i en kommentar: 

”Nu har jag fått längta efter verandan i Nashville länge nog och äntligen får jag ta emot nya superspännande gäster! Jag är så nyfiken på deras val av musik, deras relation till countryn och Nashville, vad de brinner för och deras bucketlist! Mest av allt längtar jag efter all musik vi ska spela och sjunga ihop.”

”Jills Veranda” hade premiär i SVT 2014. Programmet vann flera statyetter på Kristallengalan samma år, bland annat i kategorierna Årets program och Årets realityprogram. 

I ”Jills Veranda” åker artister och skådespelare till Jill Johnson i Nashville. Där utforskar de staden samtidigt som de spelar musik och bland annat lyfter samhällsfrågor och amerikansk historia. 

I de tidigare säsongerna har artister som Titiyo, Magnus Carlsson, Marit Bergman, Veronica Maggio, Seinabo Sey, Lisa Nilsson och Erik Lundin gästat programmet. 

Den fjärde säsongen av ”Jills Veranda” är på sex avsnitt, vilket betyder att ytterligare en artist eller skådespelare förutom de ovan nämnda ska medverka i tv-programmet.

”Jills Veranda” säsong 4 har premiär våren 2020 i SVT. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om SVT:s tv-program