Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Maria Wetterstrand, Dominika Peczynski, Hasse Aro i nya ”Alla mot alla” – premiär 19 augusti i Kanal 5

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson är programledare för ”Alla mot alla”, vars andra säsong har premiär 19 augusti i Kanal 5. Bland deltagarna finns Maria Wetterstrand,Cecilia Frode, Janne Josefsson och Gry Forssell. Foto: Nexiko/Kanal 5

”Alla mot alla” med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson i Kanal 5 mer än dubblar antalet avsnitt i tv-programmets andra säsong. Nu kan Spoiler alert berätta att Maria Wetterstrand, Pontus Gårdinger liksom Hasse Aro och Martina Haag medverkar i tävlingsprogrammet, som har premiär 19 augusti. 

Från 24 avsnitt i första omgången till 60 i den andra. ”Alla mot alla” i Kanal 5 växlar upp, och med det följer att det egensinniga frågesportprogrammet behöver fler deltagare. 

Spoiler alert har tidigare kunnat berätta att det bland de tävlande paren finns skådespelare, ex-politiker och tv-profiler: Cecilia Frode och Janne Josefsson bildar en deltagarduo, precis som Gry Forssell och Thomas Bodström, medan ”Fråga doktorn”-programledaren Suzanne Axell och komikern David Sundin ska gnugga sina geniknölar tillsammans. 

Nu är det även bekräftat att Karin Magnusson och Rickard Olsson tävlar tillsammans, precis som Maria Wetterstrand och Pontus Gårdinger liksom Hasse Aro och Martina Haag. 

I programmet medverkar även tidigare fotbollsdomaren Jonas Eriksson och Dominika Peczynski, som bildar ett av de tävlande paren. 

Emma Molin och Erik ”Jerka” Johansson, som kom tvåa efter att Hanna Hellqvist och Ebbot Lundberg vunnit första säsongen av tv-programmet, medverkar även de i säsong 2.

Till detta tillkommer ytterligare åtta par, det vill säga 16 personer, vars namn Kanal 5 kommer avslöja vid ett senare tillfälle. 

Jonas Eriksson, Dominika Peczynski, Martina Haag och Hasse Aro tävlar i andra säsongen av ”Alla mot alla”. Foto: Kanal 5

Kanal 5 beskriver ”Alla mot alla” som ett tv-program innehållandes ”svåra och spännande kunskapsmoment” och där ”kända svenskar möter varandra två och två och varje poäng kan bli avgörande i kampen om de åtråvärda slutspelsplatserna”.

Första säsongen av programmet hade premiär våren 2019 och har nu nominerats till Kristallen i kategorin Årets underhållningsprogram. 

Inför det att inspelningen av säsong 2 skulle börja berättade Fredrik Wikingsson: 

– Jag tyckte vi fick till härlig kemi i första säsongen och man kan aldrig räkna med att det blir härligt snack i studion. Här kan man retas lite om folk svarar fel, utan att det går för långt, samtidigt som det blir trash-talk mellan burarna. Många frågesporter är lite snällare. 

”Alla mot alla” säsong 2 har premiär 19 augusti i Kanal 5 och på Dplay. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Kanal 5:s tv-program