Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Då har ”Innan vi dör” säsong 2 med Adam Pålsson, Marie Richardson premiär i SVT

Adam Pålsson och Marie Richardson spelar huvudrollerna i ”Innan vi dör” säsong 2, som har premiär 13 oktober 2019 i SVT. Foto: Peder Cederling/SVT

”Innan vi dör” med Adam Pålsson och Marie Richardson fortsätter. Nu bekräftar SVT att säsong 2 har premiär 13 oktober. 

Det var i mars förra året som jag kunde berätta att SVT hade förnyat ”Innan vi dör” för en andra säsong. 

Då stod klart att Marie Richardson och Adam Pålsson återigen spelar huvudrollerna som Hanna och Christian, samtidigt som Magnus Krepper, Rickard Forsgren samt Sandra Redlaff finns på rollistan i de nya avsnitten, som är åtta till antalet och har skrivits av Niklas Rockström samt Wilhelm Berman.

Nu bekräftar SVT att ”Innan vi dör” säsong 2 har premiär 13 oktober.

Som kanske bekant tvingades Christian i slutet av första säsongen fly utomlands efter hans tid som infiltratör hos familjen Mimica. Samtidigt fick hans mamma Hanna i uppdrag att identifiera läckan på polisens enhet för organiserad brottslighet.

När de nya avsnitten börjar har Hanna fått upp spår efter läckan, något som leder henne i en skrämmande riktning. Då, och för övrigt väldigt plötsligt, dyker Christian upp i Stockholm.

Den första säsongen av ”Innan vi dör” hade premiär i mitten av januari 2017 och blev snabbt en succé. Tittarsiffrorna för de tio avsnitten pendlade mellan 1 232 000  och 1 407 000 i broadcast. 

När det gäller seriens andra säsong finns även Viaplay med som samproducent, vilket gör att de nya avsnitten blir tillgängliga på streamingtjänsten kort efter sändning i SVT.

Maria Nordenberg och Fredrik Heinig är producenter för ”Innan vi dör”, som en är samproduktion mellan SVT, Viaplay och Filmregion Stockholm-Mälardalen/Film Capital Stockholm. Serien produceras av BRF.

”Innan vi dör” säsong 2 är på åtta avsnitt och har premiär 13 oktober i SVT. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om ”Innan vi dör” säsong 2