Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

TV4 Play direktsänder flera konserter från Way Out West 2019

TV4 Play kommer direktsända flera konserter från scenerna Flamingo och Azaela under Way Out West 2019. Foto: Elias Assar Gustafsson / Way Out West / Luger

The Cure, James Blake och Seinabo Sey. Flera konserter under Way Out West 2019 kommer direktsändas på TV4 Play. ”Det känns som ett perfekt samarbete där vi kan erbjuda TV4 Plays alla 3 miljoner användare möjligheten att känna på festivalpulsen från Slottsskogen i Göteborg”, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4.

Årets Way Out West pågår mellan den 8 till 10 augusti. Bland de bokade artisterna finns bland andra Zara Larsson, Solange, Blood Orange, The Cure, The Blaze, Yung Lean, Veronica Maggio, Stormzy samt Erykah Badu och James Blake. 

Nu meddelar TV4 att man kommer direktsända flera av konserterna på TV4 Play. 

Ännu är det inte helt klart vilka artisters spelningar, eller hur många, som kommer att gå att livestreama på TV4 Play, men de uppgifter som finns i dagsläget säger att det gäller ”flera av konserterna från de största scenerna Flamingo och Azaela”. 

The Cure, James Blake och Seinabo Sey är trion vars konserter ska vara bekräftade. Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4, säger: 

”Way Out West erbjuder flera av vår tids mest intressanta musikartister och vi på TV4 älskar ju musik. Så det känns som ett perfekt samarbete där vi kan erbjuda TV4 Plays alla 3 miljoner användare möjligheten att känna på festivalpulsen från Slottsskogen i Göteborg.”

Peter Björklund på Luger, arrangörerna bakom Way Out West, i en kommentar: 

”Festivalupplevelsen utvecklas varje år. Förutom att vi erbjuder livebilder på storbildsskärmar på området så känns det självklart att bidra med samma tjänst i mobilen eller framför tv:n. Vi är övertygade om att livestreamen på TV4 Play kommer att uppskattas både av festivalbesökare och de som av olika anledningar inte har möjlighet att vara på plats i Göteborg.”

De konserter som livestreamas från Way Out West-scenerna Flamingo och Azaela går att se gratis i TV4 Play. Exakt schema för vilka spelningar detta gäller planeras offentliggöras i början av augusti. 

Way Out West 2019 pågår 8-10 augusti. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om TV4:s tv-program