Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

”BH90210” till C More – premiär 8 augusti för nya ”Beverly Hills”-serien

Gabrielle Carteris, Tori Spelling, Brian Austin Green, Jason Priestley, Shannen Doherty, Jennie Garth och Ian Ziering samlas igen i nya serien ”BH90210”, som sänds på C More i Sverige. Foto: Brian Bowen Smith/FOX/CMore

I ”BH90210” spelar bland andra Shannen Doherty, Jennie Garth och Jason Priestley förhöjda versioner av sig själva i en serie som ska vara inspirerade av skådespelarnas verkliga liv. Nu meddelar C More att de har köpt rättigheterna – premiär är det den 8 augusti.  

Brenda, Brandon, David och Donna samt Kelly, Steve och Andrea. ”Beverly Hills 90210” var efter-skolan-tv och en serie som avslutades för nitton år sedan. 

Nu samlas Shannen Doherty, Jennie Garth, Brian Austin Green, Jason Priestley, Tori Spelling, Ian Ziering och Gabrielle Carteris för en ny serie. 

I ”BH90210” spelar skådespelarna från originalserien förhöjda versioner av sig själva i sex avsnitt som enligt ett pressmeddelande är ”inspirerade av deras verkliga liv och relationer med varandra.”

Karin Lindström, tf inköpschef TV4 och C More, säger i en kommentar: 

”Beverly Hills 90210 blev en megasuccé över hela världen och sågs av miljoner människor så självklart finns en nyfikenhet att få se gänget igen, nästan trettio år senare. Vi är glada att kunna erbjuda våra användare denna seriepärla. Det blir en nostalgisk resa att följa på C More.”

Vidare från samma pressmeddelande: ”Efter att ha gått sina separata vägar sedan den ursprungliga serien avslutades återförenas de när en av dem föreslår att det är dags för en nystart av Beverly Hills, 90210. Vad kommer hända när vänner och ovänner försöker ta vid där de slutade?”.

”BH90210” är på sex avsnitt. Bland producenterna hittas bland andra Doherty, Garth, Austin Green, Priestley, Spelling och Ziering. CBS Studios distribuerar serien internationellt.

”BH90210” har premiär 8 augusti på C More.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om nya tv-serier på C More och TV4