Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Trailer till ”Queer Eye” säsong 4 på Netflix – säsong 5 redan beställd

”Queer Eye” säsong 4 med Bobby Berk, Tan France, Antoni Porowski, Jonathan Van Ness och Karamo Brown har premiär 19 juli på Netflix. Säsong 5 kommer 2020. Foto: Christopher Smith/Netflix

”Queer Eye” är snart tillbaka. Den 19 juli har säsong 4 premiär på Netflix. Och det blir fler avsnitt – realityserien har redan förnyats för ytterligare en omgång.

”Queer Eye”, eller ”Fab 5” som är titeln här hemma i Sverige, är snart tillbaka med åtta nya avsnitt. Den 19 juli blir fjärde säsongen av realityserien tillgänglig på Netflix – då handlar det om att Bobby Berk, Tan France, Jonathan Van Ness, Karamo Brown samt Antoni Porowski träffar och hjälper ett antal personer boende i Kansas City.

Redan innan säsongspremiären har produktionen av ytterligare en omgång avsnitt, seriens femte, börjat. Den 24 juni startade inspelningen i Philadelphia och planen är att ”Queer Eye” säsong 5 har premiär 2020 på Netflix. 

Jennifer Lane är showrunner och exekutiv producent för ”Queer Eye”. Den senare titeln har även David Collins, Michael Williams och Rob Eric. 

”Queer Eye” säsong 4 har premiär 19 juli på Netflix. Säsong 5 har planerad premiär 2020.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix tv-serier