Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Gry Forssell, Suzanne Axell, Cecilia Frode i nya ”Alla mot alla” – premiär hösten 2019 i Kanal 5

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson är programledare för ”Alla mot alla”, som kommer tillbaka med en andra säsong hösten 2019. Bland deltagarna: Cecilia Frode, Janne Josefsson, Gry Forssell, Thomas Bodström, Suzanne Axell och David Sundin. Foto: Nexiko/Kanal 5

Filip Hammars och Fredrik Wikingssons tv-program ”Alla mot alla” fortsätter i höst. Nu kan Spoiler alert berätta att bland andra Gry Forssell, Thomas Bodström och Cecilia Frode tävlar i de nya avsnitten. ”Det är underbart att ge sig in i säsong 2 av något som har fungerat”, säger Fredrik Wikingsson.  

Första gången var det 24 avsnitt. I säsong 2 blir det fler. 

Inspelningen av Filip Hammars och Fredrik Wikingssons tävlingsprogram ”Alla mot alla” är igång igen – den andra säsongen har premiär under hösten i Kanal 5 och på Dplay. 

Nu kan Spoiler alert berätta att det bland de tävlande paren finns skådespelare, ex-politiker och tv-profiler: Cecilia Frode och Janne Josefsson bildar en deltagarduo, precis som Gry Forssell och Thomas Bodström, medan ”Fråga doktorn”-programledaren Suzanne Axell och komikern David Sundin ska gnugga sina geniknölar tillsammans. 

Ytterligare ett antal namn ska självklart läggas till deltagarlistan, i en säsong som alltså är längre än den första och därmed har plats för fler tävlande par. 

I premiäromgången medverkade bland andra Rickard Olsson, Alexander Kronlund, Erik ”Jerka” Johansson och Emma Molin. Vinnare blev Hanna Hellqvist och Ebbot Lundberg. 

Fredrik Wikingsson berättade nyligen för mig om den nya säsongen: 

– Man vill behålla några favoritpar som har varit med och tävlat och så ska det in massa nya par i oväntade och roliga kombinationer. Sedan gäller det så klart att hitta på nya moment så man får en känsla av att det är nytt och överraskande. 

– Det vi aldrig vill tappa är att vi tar frågesporten på allvar. En del av de tävlande trodde att frågorna skulle vara nonsens och humorfrågor, men vi kände att det måste vara riktiga frågor, även om vägen fram till frågetecknet kan vara halsbrytande och konstigt.

Det inbyggda artigheten som finns i vissa andra frågesporter var nästan som bortblåst här. 

– Jag tyckte vi fick till härlig kemi i första säsongen och man kan aldrig räkna med att det blir härligt snack i studion. Här kan man retas lite om folk svarar fel, utan att det går för långt, samtidigt som det blir trash-talk mellan burarna. Många frågesporter är lite snällare. 

Kanal 5 beskriver ”Alla mot alla” som ett tv-program innehållandes ”svåra och spännande kunskapsmoment” och där ”kända svenskar möter varandra två och två och varje poäng kan bli avgörande i kampen om de åtråvärda slutspelsplatserna”.

”Alla mot alla” säsong 2 har premiär hösten 2019 i Kanal 5 och på Dplay. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Kanal 5:s tv-program