Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Ny trailer till ”Stranger things” säsong 3 – premiär 4 juli på Netflix

”Stranger Things” säsong 3 har premiär 4 juli på Netflix. På bilden: Maya Thurman-Hawke, Joe Keery och Gaten Matarazzo. Foto: Netflix

”Stranger things” säsong 3 har premiär 4 juli på Netflix. Här är en ny trailer. 

I december avslöjades att ”Stranger things” säsong 3 innehåller avsnitt som fått titlarna: ”Suzie, Do You Copy?”, ”The Mall Rats”, ”The Case of the Missing Lifeguard”, ”The Sauna Test”, ”The Source”, ”The Birthday”, ”The Bite” och ”The Battle of Starcourt” (på svenska: ”Suzie, hör du mig?”, ”Centrumråttorna”, ”Fallet med den försvunna badvakten”, ”Bastutestet”, ”Källan”, ”Födelsedagen”, ”Bettet” och ”Slaget om köpcentret”).

I senaste trailern till seriens nya omgång blir det återigen och än mer tydligt att det nya köpcentret Starcourt med stor sannolikhet kommer vara ett slags slagfältet för säsongens avgörande strid. 

”Stranger things” säsong 3 utspelar sig sommaren 1985 i Hawkins, Indiana och ett slags tematisk tanke för de nya avsnitten är att ”en sommar kan förändra allt”.

Sedan tidigare är det naturligtvis klart att seriens huvudensemble – Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder, Noah Schnapp, Caleb Mclaughlin, Gaten Matarazzo, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton och Joe Keery – är med i de nya avsnitten. 

Bland nykomlingarna märks Maya Thurman-Hawke – hon är dotter till Uma Thurman och Ethan Hawke – samt Jake Busey och Cary Elwes.

Elwes gör rollen som stadens borgmästare, Busey spelar en lokalreporter och Thurman-Hawkes rollfigur är anställd på en glassaffär i Starcourt. 

Rollfigurerna Max (Sadie Sink) och Billy (Dacre Montgomery), som var nya i ”Stranger things” säsong 2, medverkar även de i de nya avsnitten. Bekräftat är också att Lucas lillasyster Eric (Priah Ferguson) kommer ha större betydelse i säsong 3 än i de två första omgångarna. 

”Stranger things” säsong 3 har premiär 4 juli 2019 på Netflix. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix serier och filmer