Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Avslöjar: Kanal 5 förnyar ”Sommaren med släkten” – säsong 4 bekräftad

”Sommaren med släkten” förnyas och får en fjärde säsong i Kanal 5 och på Dplay. På bilden, från vänster: Krister Henriksson, Bastian Lönner, Clara Wettergren, Anki Lidén, Peter Magnusson, Morris Ahlgren, Rakel Wärmländer, Christine Meltzer och Christopher Wagelin. Foto: Magnus Selander/Kanal 5

”Sommar med släkten” kommer tillbaka. Spoiler alert kan nu berätta att serien med Peter Magnusson, Rakel Wärmländer, Christine Meltzer och Krister Henriksson får en fjärde säsong i Kanal 5 och på Dplay. 

Spoiler alert kan nu berätta att Discovery Networks Sweden har förnyat komediserien ”Sommaren med släkten” för en fjärde säsong. 

Seriens huvudensemble – Peter Magnusson, Rakel Wärmländer, Christine Meltzer, Christopher Wagelin, Krister Henriksson och Anki Lidén – fortsätter i sina respektive roller även i de nya avsnitten. 

Tillkommer gör flera kända skådespelare i gästroller. Tidigare har bland andra Jonas Karlsson, Martina Haag, Amanda Ooms, Vanna Rosenberg och Marie Robertson samt David Wiberg, Olle Sarri och Henrik Norlén medverkat i serien.

Lena Strandner, programdirektör på Discovery Networks Sweden, bekräftar mina uppgifter och säger i en kommentar: 

”Sommaren med släkten har på tre säsonger hunnit bli en humorfavorit för tittarna både linjärt och på Dplay, så självklart vill vi följa med Carro, Jens, Åsa, Bobbo och gänget på semestern en fjärde och ännu roligare säsong. De situationer som uppstår när vi ska försöka samsas med släkten på semestern kan de flesta känna igen sig i, och är en tacksam och djup humorbrunn att ösa ur. Vi har dessutom några av Sveriges bästa skådespelare som gör det åt oss.”

Rakel Wärmländer som Åsa och Christine Meltzer som Carro i ”Sommaren med släkten”. Foto: Jonathan Ljunggren/Bob film/Kanal 5

”Sommaren med släkten” hade premiär i mars 2017. Serien handlar om Jens och Åsa – Peter Magnusson och Rakel Wärmländer gör rollerna – som hoppas att de ska kunna ta över den sommarstuga som Åsas föräldrar Gunnar och Ingrid äger. 

Det går inte som planerat. 

Christine Meltzer spelar Åsas syster Carro, medan alltid lika underskattade Christopher Wagelin gör rollen som Carros snubbe Bobbo. Krister Henriksson och Anki Lidén spelar Åsa och Carros föräldrar. 

”Sommaren med släkten” baseras på det norska formatet ”Neste sommer”. Serien produceras av Art&Bob. 

Inspelningen av ”Sommaren med släkten” säsong 4 har börjat. I skrivande stund finns inget premiärdatum för de nya avsnitten i Kanal 5 eller på Dplay. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Kanal 5:s tv-program