Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

TV4 bekräftar ”Flirty dancing” – nytt program med premiär hösten 2019

Rennie Mirro är programledare för ”Flirty dancing”, ett nytt tv-program med premiär hösten 2019 i TV4 och C More. Foto: Peter Knutson/TV4

TV4 gör ett nytt tv-program med titeln ”Flirty dancing”, där två främlingar lär sig ena halvan av en koreografi för att sedan mötas för första gången i en dans. Programledare är Rennie Mirro och premiär är det till hösten. 

Det är i ett pressmeddelande som Bonnier Broadcasting bekräftar att man gör en svensk version av det brittiska tv-formatet ”Flirty dancing”. 

I samma pressmeddelande beskrivs premissen i tv-programmet: ”De förväntansfulla singlarna i ”Flirty dancing” lär sig sin dans på var sitt håll. När de möter sin matchade partner för första gången är det på en magisk plats någonstans i Stockholm.

Vidare: ”Inga ord utbyts, det handlar bara om några få intensiva och fysiska minuter av dans. När dansen är slut skiljs de åt och frågan är: slog det gnistor på dansgolvet? Kommer de vilja ses igen och dejta vidare på egen hand, eller var det här sista dansen?”. 

Programledare är musikalartisten och skådespelaren Rennie Mirro, 47. I en kommentar säger Mirro: 

”Att få leda ett program som ger människor chansen att mötas genom dansen känns fantastiskt. Genom alla tider har dans fört människor samman och skapat sann glädje och kärlek. Jag hoppas att riktigt många vill ta chansen i höst och söker till programmet nu på en gång. Jag träffade faktiskt min egen fru i en dans.”

Karin Dofs är exekutiv producent för ”Flirty dancing”: 

”I ”Flirty dancing” färdas vi iväg till en romantisk plats fjärran det moderna dejtinglivet. Vi kommer att bjuda tittarna på en trollbindande, magpirrande och alldeles, alldeles underbar upplevelse.”

”Flirty dancing” sänds i fyra avsnitt med premiär hösten 2019 på TV4 och C More. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om TV4:s tv-program