Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Dark” blir trilogi – ny trailer för säsong 2, premiär 21 juni på Netflix

”Dark” säsong 2 har premiär 21 juni på Netflix. Nu bekräftas att den tyska originalserien är en trilogi, vilket innebär att det även blir en tredje omgång avsnitt. Foto: Netflix

Netflix bekräftar nu att tyska originalserien ”Dark” blir en trilogi. Säsong 2 har premiär 21 juni – här är en ny trailer. 

Det var i december 2017 och  tjugo dagar efter seriens premiär som Netflix meddelade att ”Dark” förnyas.

I maj förra året, kort in andra säsongen började spelas in, delade streamingjätten med sig av de första bilderna från de nya avsnitten. På dem: Jonas Kahnwald (Louis Hofmann) i vad som verkar vara någon slags post-apokalyptiskt by eller stad.

Sedan dess har Netflix meddelat att ”Dark” säsong 2 har premiär 21 juni.

Nu, i samband med en ny trailer till andra omgången, kommer även bekräftelse på att serien är en trilogi, vilket alltså betyder att ”Dark” fortsätter efter säsong 2 med ytterligare en omgång avsnitt. 

I ett pressmeddelande beskrivs handlingen för den säsong som väntar närmast: ”Jonas upptäcker att han är fast i framtiden och försöker desperat att återvända till 2020. Samtidigt, försöker Martha, Magnus och Franziska att avslöja hur Bartosz är involverad i de mystiska händelserna i deras hemstad Winden.”

Vidare: ”Fler och fler människor blir indragna i händelserna orkestrerade av en obskyr figur som verkar kontrollera allt som händer genom de olika tidszonerna.”

Baran bo Odar och Jantje Friese är duon bakom ”Dark”. Seriens andra säsong är på åtta avsnitt. Nykomlingar i serien är Sandra Borgmann, Winfried Glatzeder, Dietrich Hollinderbäumer och Sylvester Groth.

”Dark” säsong 2 har premiär 21 juni på Netflix.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix tv-serier