Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till ”Too old to die young” av Nicolas Winding Refn – premiär 14 juni på Prime Video

Miles Teller spelar huvudrollen i ”Too old to die young”, en ny serie av Nicolas Winding Refn som har svensk premiär 14 juni på Amazon Prime Video. Foto: Prime Video

”Too old to die young” är Nicolas Winding Refns nya tv-serie med Miles Teller. Den 14 juni är det svensk premiär på Amazon Prime Video. Här är trailern. 

Miles Teller spelar huvudrollen i ”Too old to die young”, serien danska regissören Nicolas Winding Refn har beskrivit som ”en existentiell resa från att vara mördare till att bli samuraj i änglarnas stad”. 

I ett pressmeddelande går bland annat följande att läsa om handlingen: ”När vägarna mellan en ung polis och arvtagaren till en mexikansk drogkartell korsas i Los Angeles kriminella undre värld får det förödande konsekvenser. Martin (Miles Teller) och knarkledaren Jesus (Augusto Aguilera) är båda verksamma i San Fernando Valley när ett våldsamt dåd för dem samman.

Vidare: ”I hopp om att gottgöra för inblandningen i en poliskollegas död mördar Martin, under ledning av den före detta FBI-agenten Viggo (John Hawkes), de mest moraliskt fördärvade brottslingar han kan hitta. Samtidigt axlar Jesus rollen som överhuvud för sin familjs kriminella imperium.”

De tio avsnitt som är ”Too old to die young” regisseras Nicolas Winding Refn, som även har skrivit seriens manus med Ed Brubaker. Utöver nämnda skådespelare medverkar också Nell Tiger Free, Babs Olusanmokun, Hart Bochner, Celestino Cornielle och Cristina Rodlo i serien. 

”Too old to die young” har svensk premiär den 14 juni på Amazon Prime Video. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Prime Videos serier i Sverige