Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Första klippet från ”Stranger things” säsong 3 – premiär 4 juli på Netflix

”Stranger things” säsong 3 har premiär 4 juli på Netflix. I rollerna syns bland andra Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder, Noah Schnapp, Caleb Mclaughlin, Gaten Matarazzo, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton och Joe Keery. Foto: Netflix

”Stranger things” är tillbaka med nya avsnitt 4 juli på Netflix. Här är första klippet från seriens tredje säsong. 

”En sommar kan förändra allt” är ett slags tematisk tanke i den nya omgången av ”Stranger things” och med tanke på det första klippet från seriens säsongspremiär är det sommar, sommar, sommar som gäller. 

Sedan tidigare är det naturligtvis klart att seriens huvudensemble – Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder, Noah Schnapp, Caleb Mclaughlin, Gaten Matarazzo, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton och Joe Keery – är med i de nya avsnitten.

Bland nykomlingarna märks Maya Thurman-Hawke – hon är dotter till Uma Thurman och Ethan Hawke – samt Jake Busey och Cary Elwes.

Rollfigurerna Max (Sadie Sink) och Billy (Dacre Montgomery), som var nya i ”Stranger things” säsong 2, medverkar även de i de nya avsnitten. Bekräftat är också att Lucas lillasyster Eric (Priah Ferguson) kommer ha större betydelse i säsong 3 än i de två första omgångarna.

David Harbour och Winona Ryder på en bild från ”Stranger things” säsong 3. Foto: Netflix

I december avslöjades att de åtta avsnitten som är ”Stranger things” säsong 3 har fått följande titlar: ”Suzie, Do You Copy?”, ”The Mall Rats”, ”The Case of the Missing Lifeguard”, ”The Sauna Test”, ”The Source”, ”The Birthday”, ”The Bite” och ”The Battle of Starcourt”. 

De svenska avsnittstitlarna rullar inte lika fint av tungan, men duger naturligtvis de med: ”Suzie, hör du mig?”, ”Centrumråttorna”, ”Fallet med den försvunna badvakten”, ”Bastutestet”, ”Källan”, ”Födelsedagen”, ”Bettet” och ”Slaget om köpcentret”. 

Den sistnämnda titeln är förstås spännande eftersom sedan länge varit bekräftat att en central del av ”Stranger things” tredje säsong utspelar sig på det nyöppnade köpcentret Starcourt. 

”Stranger things” säsong 3 har premiär 4 juli 2019 på Netflix.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix tv-serier