Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Kanal 5 beställer mer ”Helt perfekt” – serien med Eva Röse och Johan Petersson får säsong 3

”Helt perfekt”, Kanal 5:s serie med Eva Röse, Johan Petersson, Johan Ulveson och Adam Pålsson har förnyats och får en tredje säsong. Foto: Magnus Selander/Kanal 5

”Helt perfekt” fortsätter. Spoiler alert kan nu berätta att Kanal 5 har beställt en tredje säsong av serien där Johan Petersson och Eva Röse spelar huvudrollerna.

Kanal 5 har beställt en ny säsong av ”Helt perfekt”, serien där Johan Petersson och Eva Röse spelar huvudrollerna och Johan Ulveson och Adam Pålsson finns på rollistan. 

Inspelningen av den tredje säsongen har börjat, men ännu finns inget officiellt premiärdatum. 

Anne Appelberg, exekutiv producent för ”Helt perfekt” på Discovery Networks Sweden, bekräftar mina uppgifter och säger: 

”Efter att Johan, Eva och alla de andra fantastiska skådepelarna levererat ännu en väldigt rolig säsong så var det ett lätt beslut att beställa en tredje säsong av ”Helt perfekt”. För det är ju inte bara vi som älskar programmet, ”Helt perfekt” har ju tagits väldigt väl emot av både publiken och kritikerna.”

Johan Petersson och Eva Röse spelar alltså fortsatt seriens två bärande roller. I seriens andra omgång sattes en mer ljus på deras relation och så kommer även ske i den tredje och kommande säsongen. 

Jag har även fått bekräftat att Adam Pålsson och Johan Ulveson finns på rollistan för ”Helt perfekt” säsong 3. Därtill kommer flertalet skådespelare och kända svenskar som gör skruvade versioner av sig själva i gästroller.

Johan Petersson och Eva Röse på en bild från ”Helt perfekt” säsong 2. Nu är det klart att serien fortsätter med en tredje säsong. Foto: Kanal 5/Dplay

”Helt perfekt” baseras på den norska tv-serien med samma titel, som har Thomas Giertsen som upphovsman.

I en övergripande presstext för den svenska versionen går att läsa: ”Johan är en vänlig men självupptagen man med en besvärlig oförmåga att säga nej. Han strävar efter det perfekta livet, men hamnar ständigt i onödigt krångliga och obekväma situationer både privat och i yrkeslivet. Han är sambo med Eva, som även hon anstränger sig till det yttersta för att allt ska vara helt perfekt. Men vägen till perfektion är lång och bitvis väldigt snårig.”

”Helt perfekt” säsong 3 kommer ha premiär på Dplay, men något exakt datum är ännu inte satt. Anne Appelberg säger att ”Helt perfekt” tillsammans med Discovery Networks Swedens andra två svenska komediserier ”Sommaren med släkten” och kommande ”Playa del Sol” ”självklart är väldigt viktiga för Dplay”. 

”Att ha ett gediget erbjudande med ny svensk kvalitetshumor till playpubliken är självklart 2019, och där gör pärlor som ”Helt perfekt” hela skillnaden”, fortsätter Anne Appelberg.

Ännu finns inget premiärdatum för ”Helt perfekt” säsong 3. Seriens två första säsonger finns tillgängliga på Dplay.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Kanal 5:s tv-serier