Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Trailer till ”Alex” säsong 2 med Dragomir Mrsic – premiär 24 maj på Viaplay

”Alex” säsong 2 har premiär 24 maj på Viaplay. På bilden: Rakel Wämländer, Dragomir Mrsic och Helena af Sandeberg. Foto: Ewa-Marie Rundquist/Viaplay

”ALEX” fortsätter – säsong 2 av serien där Dragomir Mrsic spelar huvudrollen har premiär 24 maj på Viaplay. Här är en ny trailer som berättar mer om handlingen.

”En polis värsta mardröm är att hamna i fängelse”. Så börjar NENT Groups beskrivning av ”ALEX” säsong 2.

Men ska man lita på trailern till seriens nya avsnitt verkar mardrömmen bli än värre när Alex Leko (Dragomir Mrsic) får ett erbjudande som kan hjälpa honom rentvå sitt namn så bra det går.

Som Spoiler alert tidigare berättat förnyades ”ALEX” i mitten av förra året. I årsskiftet kunde jag berätta att Helena af Sandeberg är en av nykomlingarna i serien och att hon spelar polischef. 

I samband med detta bekräftades även att Anja Lundqvist, Rakel Wärmländer och Stefan Gödicke samt Maximilian Mrsic är tillbaka i sina respektive roller.

Sedan dess har det slagits fast att ”ALEX” säsong 2 har premiär 24 maj på Viaplay. På rollistan finns även Deniece Ignacio Nyman, David Nzinga samt Henrik Vestergaard.

Om handlingen, från ett tidigare pressmeddelande: ”Nu sitter Alex inlåst bland tungt kriminella som hatar poliser. Och hans familj har förlorat allt. Men Alex får en sista chans att rentvå sitt namn och påbörja ett nytt liv, ett erbjudande som kastar honom ut i ännu en desperat kamp för att skydda människorna han älskar mest.”

Frans Wiklund är huvudmanusförfattare för ”ALEX” säsong 2, som Alain Darborg regisserar. Serien produceras av SF Studios för Viaplay i samarbete med Film i Väst och brittiska Nevision.

Producenter är Niklas Larsson och Nicklas Wikström Nicastro. ”ALEX” distribueras internationellt av About Premium Content och i Beneluxområdet av Lumière.

”ALEX” säsong 2 har premiär 24 maj på Viaplay.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Viaplays tv-serier