Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Svenskt premiärdatum för ”Fleabag” säsong 2 på Amazon Prime Video

Phoebe Waller-Bridge på en bild från ”Fleabag” säsong 2, som har svensk premiär 17 maj på Amazon Prime Video. Foto: BBC

”Fleabag” säsong 2 med Phoebe Waller-Bridge har fått ett svenskt premiärdatum. Den 17 maj landar de nya avsnitten på Amazon Prime Video – här är trailern. 

”Fleabag” säsong 1 av och med Phoebe Waller-Bridge är bland det bästa som kan upplevas i ett sammanhang som gäller tv-serier. 

Lyckligtvis har det blivit fler avsnitt och dessa landar den 17 maj på Amazon Prime Video. 

I ett pressmeddelande går att läsa att ”Sedan slutet av den förra säsongen när hennes familj avvisade henne, hennes mörkaste hemlighet avslöjades och hon nästan kastade sig framför en bil, är hon tillbaka för en roligare säsong är någonsin”.

Vidare, i alla fall enligt pressmeddelandet från Amazon Prime Video, hamnar Fleabag i en ”kamp mellan henne själv och Gud, en kamp hon är inställd på att vinna”.

Phoebe Waller-Bridge är seriens upphovskvinna, manusförfattare och huvudrollsinnehavare. De sex avsnitten som är ”Fleabag” säsong 2 regisserar av Harry Bradbeer. 

På rollistan, förutom Waller-Bridge, finns bland andra Andrew Scott, Olivia Colman, Sian Clifford, Bill Paterson, Brett Gelman, Hugh Skinner samt Fiona Shaw och Kristin Scott Thomas. 

”Fleabag” säsong 2 har svensk premiär 17 maj på Amazon Prime Video. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Prime Videos serier i Sverige