Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Premiärdatum för ”Line of duty” säsong 5 i SVT

Martin Compston som Steve Arnott och Vicky McClure som Kate Fleming på en bild från ”Line of duty” säsong 5, som har svensk premiär 12 augusti. Foto: Adian Monhagan/BBC

SVT har nu satt ett premiärdatum för nya ”Line of duty”. Den 5 augusti har tv-seriens femte säsong premiär.

UPPDATERING: Denna artikel har uppdaterats efter att SVT ändrat premiärdatumet för ”Line of Duty” säsong 5 från 12 augusti till 5 augusti. Läs mer här. 

Arnott, Fleming och Hastings är snart tillbaka i vardagsrum nära dig. 

Exakt, ”Line of duty” fortsätter och nu har den femte säsongen av Jed Mercurios serie fått ett premiärdatum i SVT. 

Den 5 augusti sänds det första av sammanlagt sex avsnitt. SVT skriver följande om handlingen: ”När tre poliser skjuts ihjäl under en kapning av en drogtransport får AC-12 ta hand om utredningen av möjlig korruption.”

Martin Compston, Vicky McClure och Adrian Dunbar är tillbaka i sin respektive roller som Steve Arnott, Kate Fleming och Ted Hastings. 

Bland nykomlingarna i ”Line of duty” säsong 5 finns bland andra Stephen Graham, som spelar rollfiguren John Corbett, en polis som varit undercover under flera månader. 

På rollistan hittas även Anna Maxwell Martin, Sian Reese-Williams, Ace Bhatti, Elizabeth Rider och Natalie Gavin samt Rochenda Sandall.

”Line of duty” säsong 5 har premiär 5 augusti i SVT. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om SVT:s tv-program