SPOILER ALERT

Ny bilder från ”Big little lies” säsong 2 med Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Meryl Streep

Nicole Kidman och Reese Witherspoon på en bild från ”Big little lies” säsong 2, som har svensk premiär 10 juni på HBO Nordic. Foto: Jennifer Clasen/HBO

”Big little lies” säsong 2 har svensk premiär 10 juni på HBO Nordic. Här är nya bilder på bland andra Nicole Kidman, Reese Witherspoon och Meryl Streep.

Madeline, Celeste, Jane, Renata och Bonnie, som spelas av Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern och Zoë Kravitz är naturligtvis tillbaka.

Ny på gatorna i Monterey i ”Big little lies” säsong 2: Meryl Streeps rollfigur Mary Louise Wright, mamma till Perry Wright, som i första omgången spelades av Alexander Skarsgård.

Sedan tidigare har HBO delat med sig av en teaser för de nya avsnitten. Nu har alltså även ett antal nya bilder från seriens andra säsong landat.

Mer om handlingen: När Mary Louise Wright anländer i Monterey verkar allt bubbla på som vanligt. Under ytan går att dock att se ett förändrat samhälle efter den ödesdigra natten på skolans välgörenhetsfest som var berättelsens pumpande hjärta i första säsongen.

Mary Louise Wright beskrivs för övrigt som en person som ”orolig för sina barnbarn efter att sonen Perry dött”.

Meryl Streep spelar Mary Louise Wright i ”Big little lies” säsong 2. Foto: Jennifer Clasen/HBO

På rollistan i seriens andra säsong finns även Adam Scott, James Tupper och Jeffrey Nordling. I mindre roller hittas Robin Weigert, Crystal Fox, Sarah Sokolovic, P.J. Byrne, Merrin Dungey och Mo McRae.

David E. Kelley och Liane Moriarty har skrivit andra säsongens berättelse, medan Kelley är avsnittens manusförfattare. Ny i gänget är Andrea Arnold, som ersätter Jean-Marc Vallée och regisserar hela säsong 2.

I ett tidigare pressmeddelande från HBO går det att läsa att den nya säsongen fokuserar på ”vänskapens hållbarhet och äktenskapets bräcklighet”, liksom och naturligtvis föräldraskap i en omgång avsnitt där ”lojaliteter eroderar och risken för kroppslig och känslomässig skada ständigt är närvarande.”

”Big little lies” säsong 2 har svensk premiär 10 juni på HBO Nordic.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om ”Big little lies” säsong 2

Laura Dern i ”Big little lies” säsong 2, som har svensk premiär 10 juni på HBO Nordic. Foto: Jennifer Clasen/HBO
Shailene Woodley på en bild från de nya avsnitten av ”Big little lies”. Foto: Jennifer Clasen/HBO
Zoe Kravitz. Den nya säsongen av ”Big little lies” ska handla om ”vänskapens hållbarhet och äktenskapets bräcklighet”. Foto: Jennifer Clasen/HBO
Nicole Kidman spelar Celeste Wright i ”Big little lies” säsong 2. Foto: Jennifer Clasen/HBO