Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Frank Dorsin om ”Bonusfamiljen” säsong 3: Eddie blir bara värre och värre

Frank Dorsin spelar Eddie i ”Bonusfamiljen”. Här syns han på en bild från tv-seriens tredje säsong. Foto: Ulrika Malm/SVT

Eddie växer och med det kommer nya problem. Nu berättar Frank Dorsin hur han ser på sin rollfigur i ”Bonusfamiljen” säsong 3. ”I sin stil och vad han håller på med anser jag att han bara har blivit värre och värre”, säger Frank Dorsin.

Han kom direkt från fotbollsträningen, var lite sen och Felix Herngren hade skrivit om scenen tidigare på dagen.

”Franks mamma får vänta utanför och vi startar med att jag berättar igenom situationen och vad som händer. Frank uppslukas fullkomligt av scenen och börjar spela scenen innan någon hinner fatta vad som händer. Och han var förstås lysande. Han fick då rollen på stående fot”, har Felix Herngren berättat om dagen då Frank Dorsin landade rollen som Eddie i ”Bonusfamiljen”.

Nu, när seriens tredje säsong har gått i mål, är det fortfarande oklart exakt vad som händer med ”Bonusfamiljen” i framtiden. SVT säger att ”dörren inte är stängd” för en ny säsong och att tittarna ”inte ska tappa hoppet”. 

När jag snackade med Frank Dorsin om ”Bonusfamiljens” tredje säsong sa han att han tyckte att det märktes under inspelningen att flera skådespelare kände avslutets känslor och att många funderade på om det skulle bli en fortsättning eller inte.

– Alltså, det märks inte i spelet, men bakom kulisserna var det lite mer ledsna minner och mer kärlek än under första och andra säsongen. Det var en stor skillnad.

Fredrik Hallgren, Frank Dorsin och Petra Mede på en bild från ”Bonusfamiljen” säsong 3. Foto: Ulrika Malm/SVT

Vad säger du om Eddie – han växer och blir större och större för varje avsnitt.

– Alla andra säsonger har Eddie varit så bråkig och man blir typ arg när man kollar på honom, men det är väl det som har ändrats i säsong 3. I sin stil och vad han håller på med anser jag att han bara har blir värre och värre.

Mer och mer tonåring.

– Precis. Nu vet han vad som pågår och är sur på riktigt. Jag vill att man ska förstå att han har utvecklats och förstår vad som pågår och vet vad som behövs.

Han spelar väl ut sina föräldrar mot varandra mer nu än tidigare?

– Ja, han har mycket smartare nu.

När du tittar tillbaka på ”Bonusfamiljen” och att du nu faktiskt är en skådespelare som är känd, vad tänker du då?

– Det är jättekul, men ibland kan det vara lite jobbigt.

Vad har fastnat i minnet från de här tre säsongerna av ”Bonusfamiljen”?

– Det jag tycker är roligast när man ska säga en replik, spricker och börjar skratta. Jag skrattar typ minst fem gånger varje dag när jag spelar in ”Bonusfamiljen”. Det är så himla roligt att spela in.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om ”Bonusfamiljen”