Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

”Dark” säsong 2 på Netflix – premiärdatum och trailer

”Dark” säsong 2 har premiär 21 juni på Netflix. Seriens andra omgång är på åtta avsnitt. Foto: Netflix

Netflix tyska originalserie ”Dark” fortsätter – nu är det klart att säsong 2 har premiär 21 juni. Här är första trailern för de åtta nya avsnitten. 

Det var i december 2017 som Netflix, tjugo dagar efter seriens premiär, meddelade att ”Dark” förnyas.

I maj förra året, kort in andra säsongen började spelas in, delade streamingjätten med sig av de första bilderna från de nya avsnitten. På dem: Jonas Kahnwald (Louis Hofmann) i vad som verkar vara någon slags post-apokalyptiskt by eller stad.

Nu meddelar Netflix att ”Dark” säsong 2 har premiär 21 juni.

I ett pressmeddelande beskrivs handlingen i de nya avsnitten: ”Jonas upptäcker att han är fast i framtiden och försöker desperat att återvända till 2020. Samtidigt, försöker Martha, Magnus och Franziska att avslöja hur Bartosz är involverad i de mystiska händelserna i deras hemstad Winden.”

Vidare: ”Fler och fler människor blir indragna i händelserna orkestrerade av en obskyr figur som verkar kontrollera allt som händer genom de olika tidszonerna.”

Baran bo Odar och Jantje Friese är upphovsduon bakom ”Dark”. När seriens förnyades sa de i en gemensam kommentar: 

”Att veta att vi nu ska ge oss ut på en ny resa är för oss en dröm som blir sann. Och alla fans kan känna sig säkra på att vi har flera överraskningar på lager i den andra säsongen av ”Dark”.”

”Dark” säsong 2 är på åtta avsnitt. Nykomlingar i serier är Sandra Borgmann, Winfried Glatzeder, Dietrich Hollinderbäumer och Sylvester Groth.

”Dark” säsong 2 har premiär 21 juni på Netflix.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix tv-serier