Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Första bilderna från ”Himmelsdalen” med Josefin Asplund, Matthew Modine i C More, TV4

Josefin Asplund spelar huvudrollen i ”Himmelsdalen”, en ny originalserie som har premiär 30 maj på C More. Serien ska även sändas i TV4 med start någon gång i augusti. Foto: C More/TV4

”Himmelsdalen” har Josefin Asplund i huvudrollen och premiär den 30 maj på C More. Här är de första bilderna från serien där även Matthew Modine och  Lorenzo Richelmy medverkar.

Josefin Asplund gör huvudrollen. Matthew Modine finns i ensemblen, precis som Lorenzo Richelmy, vilket Spoiler alert tidigt kunde berätta.

Nu delar C More med sig av ett gäng bilder från kommande originalserien ”Himmelsdalen” och berättar samtidigt att även Richard Brake, Agnieszka Grochowska, Philip Arditti och Barbara Marten har betydande rollen i serien. 

”Himmelsdalen” beskrivs som en psykologisk thriller och handlar om enäggstvillingarna Siri och Helena, båda spelade av Josefin Asplund.

Tvillingarna separerades som barn – flera år senare får Helena en inbjudan att hälsa på Siri på en resort i Alperna. Ett skönt avbrott från hemstaden Västerås, men när Helena vaknar på morgonen dagen efter sin ankomst, inser hon, som det går att läsa i ett tidigare pressmeddelande, att ”Siri är borta och att platsen hon är på inte är någon resort, utan en avancerad anläggning där man forskar och experimenterar på psykopater. Siri har lämnat Himmelsdalen och sin syster. Helena är nu fast i en levande mardröm där ingen är den de verkar vara och där alla tror att hon är den manipulativa, våldsamma och sjuka systern Siri.”

”Himmelsdalen” är löst baserad på romanen med samma titel av författaren Marie Hermansson. Serien har i huvudsak spelats in i italienska Alperna. 

”Himmelsdalen” har premiär 30 maj på C More. Serien ska även sändas i TV4 med start någon gång i augusti. Foto: C More/TV4

”Himmelsdalen” av regisserats av Óskar Thór Axelsson efter ett manus av Charlie Fletcher. Serien produceras av Yellowbird för C More och TV4, i samproduktion med TMG (Tele München Gruppe) och Fabula Pictures. Internationell distributör är Studiocanal.

”Himmelsdalen” har premiär 30 maj på C More. Serien ska även sändas i TV4 med start någon gång i augusti.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om C Mores och TV4:s serier

Foto: C More/TV4
Foto: C More/TV4
Foto: C More/TV4
Foto: C More/TV4
Foto: C More/TV4
Foto: C More/TV4
Foto: C More/TV4
Foto: C More/TV4