Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Josefin Johansson ny programledare för ”Alla för en” i SVT – nya omgången har premiär 7 september

Josefin Johansson är ny programledare för ”Alla för en”, vars ny säsong har premiär 7 september i SVT. Foto: Janne Danielsson/SVT

”Alla för en” byter programledare och dag. När SVT:s underhållningsprogram är tillbaka med en ny omgång avsnitt till hösten är det Josefin Johansson som leder tv-programmet. ”Jag har en förkärlek till sällskapslekar och tanken att få hålla i det varje vecka gör mig upprymd”, säger hon.

När SVT lanserade ”Alla för en” i september förra året sändes tv-programmet på fredagarna och Katrin Sundberg var programledare.

Nu meddelar SVT att ”Alla för en” byter dag till lördagarna och att Josefin Johansson leder den nya omgången avsnitt.

I en kommentar säger Josefin Johansson:

”Jag har en förkärlek till sällskapslekar och tanken att få hålla i det varje vecka gör mig upprymd. Och lite nervös. Men jag längtar till jag får träffa alla tävlande och utsätta dem för bus, det är ju under tävling människor visar sina ärligaste sidor. Och sen har jag en känsla av att jag och Björn Ling kommer att ha det rätt fnissigt ihop, jag menar, det är ju ändå lördag.”

I pressmeddelandet från SVT går att läsa att årets säsong av ”Alla för en” består av åtta avsnitt och att det är premiär 7 september. Vidare, då om tv-programmet: ”I varje avsnitt tävlar två lag med kända profiler mot varandra i kluriga frågor som rör populärkultur. I varje lag ingår även en VIP-gäst som inte behöver vara känd för publiken, men som har ett stort intresse inom ämnet. De två lagens främsta uppgift är att föra fram sin VIP-gäst till seger.”

Christina Hill, programchef SVT Göteborg:

”På helgkvällarna i höst kommer vi att bjuda tittarna på en riktig godispåse; först ”Doobidoo” på fredagar och sedan ”Alla för en” på lördagar! Det blir en ny säsong med frågor om musik och populärkultur, nu med Josefin Johansson som tävlingsledare.

Christina Hill fortsätter:

”Josefin är tokig i spel och lekar och dessutom kunnig inom de flesta musikgenres så både tittare och deltagare kan vänta sig ett minst lika brett spann av frågor som förra året. Björn Ling har dessutom ägnat vintern åt att fila på nya musikmoment som bandet repeterar i detta nu. Han utlovar både nyckelharpa, såg och mungiga.”

”Alla för en” produceras av SVT Göteborg och bygger på formatet ”Hollywood Game Night”, som SVT köpt rättigheterna till av NBC Universal.

”Alla för en” med Josefin Johansson som programledare har premiär 7 september i SVT.

Mattias Bergqvist finns på Twitter. @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om SVT:s tv-program