Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Trailer till ”What/If” med Renée Zellweger – ny serie på Netflix med premiär 24 maj

Renée Zellweger på en bild från ”What/If”, en ny serie på Netflix med premiär 24 maj. Foto: Netflix

”What/If” är Netflix nya originalserie med Renée Zellweger i en huvudrollerna. Premiär är det 24 maj – här är en första teaser.

”En mörk thrillerserie”. Så beskriver Netflix ”What/If” I ett pressmeddelande och skriver vidare att det här är tio avsnitt som ”utforskar konsekvenserna av vad som händer när hederliga människor börjar göra oacceptabla saker.”

Mer om handlingen: ett nygift par bestämmer sig för att acceptera ett lukrativt, men moraliskt tveksamt erbjudande för att lösa sina ekonomiska bekymmer. Erbjudandet kommer från den rollfigur som Renée Zellweger spelar, som beskrivs som ”en mystisk kvinnlig välgörare”. 

På rollistan finns även Jane Levy, Louis Herthum, Blake Jenner, Dave Annable och Danielle Pineda samt Gabriel Mann. Den senare känns igen från tv-serien ”Revenge”, vars upphovsman Mike Kelley även är upphovsman till ”What/If”. 

Kelley är även exekutiv producent tillsammans med Melissa Loy, Alex Gartner, Charles Roven, Robert Zemeckis och Jack Rapke. Serien produceras av Warner Bros. Television för Netflix.

”What/If” har premiär 24 maj på Netflix. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix tv-serier