Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till ”The Rain” säsong 2 med Alba August, Evin Ahmad – premiär 17 maj på Netflix

”The Rain” säsong 2 med Alba August och Evin Ahmad har premiär 17 maj på Netflix. Här syns Lucas Lynggaard Tønnesen och Alba August. Foto: Netflix

”The Rain” med Alba August kommer tillbaka. Seriens andra säsong har premiär 17 maj på Netflix. Här är första trailern.

I maj förra året kom beskedet att det blir fler avsnitt av ”The Rain”. Sedan dess har Netflix meddelat att dessa har premiär 17 maj. Nu finns en första trailer för säsong 2.

I ett tidigare pressmeddelande har följande gått att läsa om handlingen: ”Efter flykten från Apollon och sin pappa, tar säsong två av The Rain vid i Simones jakt på ett läkemedel som kan rädda Rasmus från viruset som tagit över hans kropp. När viruset börjar förändras inom honom börjar de dock undra om viruset verkligen är farligast mot Rasmus, eller om det är Rasmus som är ett hot mot världen.”

I första säsongen av ”The Rain” spelade Alba August huvudrollen, medan Mikkel Boe Følsgaard, Lucas Lynggaard Tønnesen, Lars Simonsen, Iben Hjejle och Johannes Bah Kuhnke fanns på rollistan. Flera av skådespelarna, med Alba August i spetsen, är med i nya säsongen.

Sedan tidigare är det även bekräftat att svenska skådespelaren Evin Ahmad gör en av rollerna i ”The Rain” säsong 2. Hon får sällskap av Clara Rosager (”One-Two-Three Now!”, ”Journal 64”) och Natalie Madueño (”Follow the Money, Life Hits”).

Miso Film producerar ”The Rain” med Jonas Allen och Peter Bose som exekutiva producenter. Jannik Tai Mosholt är seriens upphovsman och manusförfattare.

”The Rain” säsong 2 har premiär den 17 maj på Netflix 2019.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix tv-serier