Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer och premiärdatum för ”Dead to me” – ny serie på Netflix med Christina Applegate, Linda Cardellini

Linda Cardellini och Christina Applegate gör huvudrollerna i ”Dead to me”, en ny serie på Netflix med premiär 3 maj. Foto: Netflix

”Dead to me” är en ny serie med Christina Applegate och Linda Cardellini. Premiär är det 3 maj på Netflix – här är första trailern. 

Det är Liz Feldman som har skapat ”Dead to me”, som av Netflix beskrivs som en ”beroendeframkallande mörk komediserie” där ”ämnen som sorg, förlust och förlåtelse” tas upp på ett ärligt och roligt sätt”. 

Christina Applegate och Linda Cardellini gör seriens huvudroller som Jen och Judy. På rollistan finns även James Marsden, Ed Asner, Brandon Scott och Max Jenkins. 

I pressmeddelandet från Netflix beskrivs handlingen och vad som väntar: Jen (Christina Applegate) är en spänd och stressad änka, fast besluten att lösa smitningsolyckan som orsakade hennes mans plötsliga bortgång. Judy (Linda Cardellini) är en optimistisk och frisinnad själ som även hon har genomgått en tragisk förlust. När de två kvinnorna möts via en stödgrupp blir de vänner trots sina motsatta personligheter.”

Vidare: ”Under tiden deras vänskap växer sig starkare över vin, kakor och sympati för livets svåra stunder, försöker Judy desperat att skydda Jen från en chockerande hemlighet som kan förstöra hela hennes liv.”

Liz Feldman, Jessica Elbaum, Christie Smith och Christina Applegate samt Adam McKay och Will Ferrell är seriens exekutiva producenter. 

”Dead to me” har premiär 3 maj på Netflix. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix serier