Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Hanna Ardéhn, Felix Sandman, William Spetz om ”Störst av allt” – premiär 5 april på Netflix

Felix Sandman och Hanna Ardéhn på en bild från ”Störst av allt”, som har premiär 5 april på Netflix. Foto: Johan Paulin/Netflix

”Störst av allt” är Netflix första svenska originalserie. Hanna Ardéhn, Felix Sandman och William Spetz spelar seriens huvudroller – nu berättar de om vad som väntar. 

”Störst av allt”, som baseras på Malin Persson Giolitos roman med samma titel, har premiär 5 april på Netflix. 

På rollistan finns bland andra Hanna Ardéhn, Felix Sandman och William Spetz som Maja, Sebastian och Samir. Nu berättar trion i ett nytt bakom kulisserna-klipp om vad som väntar i de sex avsnitten som är Netflix första svenska originalserie. 

I ett tidigare pressmeddelande har Netflix beskrivit handlingen som följer: ”När en tragedi sker i en av Stockholms rikaste förorter står en vanlig gymnasieelev, Maja Norberg, anklagad för mord. När händelserna från den tragiska dagen uppdagas avslöjas också privata detaljer om Majas förhållande med Sebastian Fagerman och hans dysfunktionella familj.”

Camilla Ahlgren är seriens huvudmanusförfattare, medan Per-Olav Sørensen och Lisa Farzaneh har regisserat serien. 

På rollistan finns även David Dencik, Reuben Sallmander, Anna Björk, Christopher Wollter, Evin Ahmad, Maria Sundbom, Rebecka Hemse, Helena af Sandeberg, Shanti Roney och Ella Rappich.

Exekutiva producenter för serien är Pontus Edgren och Martina Håkansson, medan Fatima Varhos och Frida Asp från FLX producerar.

”Störst av allt”, som har fått den engelska titeln ”Quicksand”, har premiär 5 april 2019 på Netflix.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om ”Störst av allt”