Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till ”Triple Frontier” – ny film på Netflix med Ben Affleck, Charlie Hunnam, Oscar Isaac

Ben Affleck på en bild från ”Triple Frontier”, en ny film på Netflix med premiär 13 mars. Foto: Melinda Sue Gordon/Netflix

”Triple Frontier” är Netflix nya originalfilm med Ben Affleck, Charlie Hunnam och Oscar Isaac. Premiär är det 13 mars. Här är trailern. 

Naturligtvis har de var tongivande i ett av USA:s specialförband. Självklart planerar de att råna en av världens mest våldsamma drogkarteller och lika självfallet är det att allt detta utspelar sig i Triple Frontier i Sydamerika. 

Vidare om handlingen för filmen, där Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund och Pedro Pascal gör huvudrollerna: ”För första gången i deras prestigefyllda karriärer planerar de att utföra ett uppdrag för sig själva istället för sitt land, men när saker inte riktigt går som planerat ställs deras färdigheter, lojalitet och moral på prov i en episk strid för överlevnad.”

J.C. Chandor (”Margin Call”, ”All Is Lost”, ”A Most Violent Year”) regisserar filmen, som han även har skrivit tillsammans med Mark Boal (”The Hurt Locker”, ”Zero Dark Thirty”). 

”Triple Frontier” har premiär 13 mars på Netflix. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix serier och filmer