Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Filip och Fredrik gör nytt tv-program – så blir ”Alla mot alla” i Kanal 5

Fredrik Wikingsson och Filip Hammar gör ett nytt tv-program som fått titeln ”Alla mot alla”. Premiär är det 4 mars i Kanal 5 och på Dplay. Foto: Stina Stjernkvist/Kanal 5

Fredrik Wikingsson och Filip Hammar gör ett nytt tävlingsprogram i Kanal 5. ”Alla mot alla” har premiär 4 mars. 

Det beskrivs som en storsatsning och som ett ”rafflande tävlingsprogram”. Titeln är ”Alla mot alla” och programledare är Fredrik Wikingsson och Filip Hammar. 

Bland de medverkande finns Rickard Olsson, Ebbot Lundberg, Kishti Tomita, Alexander Kronlund, Erik ”Jerka” Johansson, Emma Molin, Emma Frans och Hanna Hellquist samt Alex och Amanda Schulman. 

Grejen: I varje avsnitt möts två lag. Fyra av dessa går till semifinal och i det tjugofjärde avsnittet ska en vinnare koras. 

Fredrik Wikingsson säger i en kommentar: 

”Jag och Filip älskar kunskapstävlingar i alla former och har längtat efter att skräddarsy vår egen variant för tv. Allmänbildningen kommer självklart att stå i centrum men vägen fram till själva frågorna blir roligare än man kanske är van vid. Ämnena blir lite annorlunda också, som momentet ’Lever den jäveln?’ som testar om de tävlande vet om en känd människa är död eller levande. Sen har vi förstås en hel säck full av andra roligheter. Det här blir fan toppen.”

”Alla mot alla” har premiär 4 mars i Kanal 5 och Dplay. Programmet sänds måndag till torsdag. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Kanal 5:s tv-program