Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till ”Dirigenten” med Adam Pålsson – premiär på julafton i C More

”Dirigenten” med Adam Pålsson har premiär 24 december 2018 i C More och den 9 januari 2019 i TV4. Mikael Håfström regisserar tv-serien. Foto: C More

Här är första trailern till ”Dirigenten”, en ny serie i C More och TV4 med premiär på julafton. Adam Pålsson spelar huvudrollen och Mikael Håfström regisserar. 

I år kommer jultomten med klappar i form av bland annat en ny tv-serie med titeln ”Dirigenten” som regisseras av Mikael Håfström och där Adam Pålsson gör huvudrollen. 

Premiär är det på julafton i C More, då de fyra första avsnitten blir tillgängliga. Serien börjar sändaren 9 januari i TV4. 

Nu finns en första regelrätt trailer för de åtta avsnitten. 

Utöver Adam Pålsson medverkar bland andra Christopher Wagelin, Karolina Gruszka, Linda Zilliacus och Georg Nikoloff i serien.

Pålssons rollfigur heter Tom Blixen. Han är svensk finansman som tror sig kunna hantera korruptionen och maktspelet i det ryska affärslivet. 

Vidare, från TV4:s beskrivning av handlingen: ”Efter en vågad affär kastas Tom in i en strid bland politiker, oligarker och deras våldsamma underhuggare i ett laglöst Ryssland. Likt Babushka-dockor, rymmer vänskap fiender och affärer mördare. Det blir inte bara en flykt från osynliga och skoningslösa motståndare utan också från något djupare: det förflutna, vars dunkla hemligheter han snart ska tvingas konfrontera.”

Alexi Bardy och Mia Ylönen samt Mikael Håfström, Max Barron och Piodor Gustafsson har skrivit manus till ”Dirigenten”. 

Håfström, Johan Brisinger och Mårten Klingberg regisserar seriens åtta avsnitt, som produceras av Black Spark och är en samproduktion mellan StudioCanal, Canal+ Poland, Dansu Film, Helsinki Filmi och Bonnier Broadcasting.

”Dirigenten” baseras på Camilla Grebes och Paul Leander Engströms ”Dirigenten från S:t Petersburg”, den första romanen i en boktrilogi – ”Handlaren från Omsk” och ”Den sovande spionen” är de andra två – som samlas under namnet Moskva noir. 

”Dirigenten” har premiär 24 december på C More och den 9 januari i TV4. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Tv4:s och C Mores tv-serier