Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

”Helt perfekt” säsong 2 med Johan Petersson, Eva Röse: Då är det premiär – skådespelarna som gästar serien

Johan Petersson och Eva Röse spelar huvudrollerna i ”Helt perfekt”, vars andra säsong har premiär 25 december i Dplay. Foto: Dplay

”Helt perfekt” säsong 2 har premiär den 25 december. Nu kan Spoiler alert berätta att bland andra Kristian Luuk, Alexandra Rapaport, Carina Berg, Vanna Rosenberg och Claes Malmberg gästar de nya avsnitten, där Johan Petersson och Eva Röse spelar huvudrollerna. 

I augusti bekräftade Discovery Networks Sverige mina uppgifter om att en ny säsong av ”Helt perfekt” fått grönt ljus och skulle spelas in. 

Så har skett under hösten och vintern. 

Nu är det klart att de nya avsnitten har premiär 25 december på Dplay. 

Johan Petersson och Eva Röse spela återigen huvudrollerna och till hjälp har de Johan Ulveson och Adam Pålsson. 

I presstexten för ”Helt perfekt” säsong 2 går det att läsa att serien ”kretsar kring Johan, en vänlig men självupptagen man med en besvärlig oförmåga att säga nej. Han strävar efter det perfekta livet tillsammans med sin sambo Eva, men hamnar ständigt i onödigt krångliga och obekväma situationer både privat och i yrkeslivet.”

Spoiler alert kan nu berätta att ett gäng etablerade skådespelare, kändisar och artister gästar ”Helt perfekt” säsong 2. 

Bland dem finns Carina Berg, Vanna Rosenberg, Ellen Bergström, Erik Johansson, Alexandra Rapaport, Kristian Luuk samt Olle Sarri, Patrik Isaksson, Dragomir Mrsic och Claes Malmberg. 

Johan Petersson, Adam Pålsson och Carina Berg på en bild från ”Helt perfekt” säsong 2. Foto: Dplay

Sist jag träffade Johan Petersson konstaterade han att han var väldigt nöjd och glad att ”Helt perfekt” säsong 1 fått ett så fint mottagande, eftersom: 

– Det är ju inte så att man får ett garv var trettionde sekund, utan man behöver hålla ut för att få upplösningen, så att det funkade även fast vi inte har massa skämt staplade på varandra är jag väldigt glad för. 

Vad kan du säga om säsong 2?

 – Vi har en manusskatt från Norge där det har gjorts flera säsonger, så vi är i den lyxiga situationen att det går att plocka guldkornen. Det vi har känt och märkt är att vi med säsong 2 ska sätta min och Evas relation mer i fokus. Där tror jag det finns mest igenkänning och det är ett bra ställe att börja och avsluta konflikterna, säger Johan Petersson och fortsätter: 

– Så kärnan ska vara min och Evas situation, för där är det enklare att känna igen sig än i kompisrelationer som spårar ur, som kan vara mycket mer individuellt än relationsproblematik. 

”Helt perfekt” baseras på norska tv-serien med samma titel, som har Thomas Giertsen som upphovsman. ITV producerar den svenska versionen av serien.

”Helt perfekt” säsong 2 med Johan Petersson och Eva Röse har premiär 25 december på Dplay. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om ”Helt perfekt”