Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Netflix avslöjar mer om ”Stranger things” säsong 3 – premiär sommaren 2019

Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin och Finn Wolfhard på en bild från ”Stranger things”, vars säsong 3 har premiär sommaren 2019 på Netflix. Foto: Netflix

”Stranger things” är tillbaka med nya avsnitt 2019. Nu avslöjas avsnittens titlar. 

”Sommaren 1985 fortsätter äventyret”. 

Det berättar Netflix, samtidigt som man avslöjar avsnittstitlarna för den tredje säsongen av ”Stranger things”, som har premiär sommaren 2019.  

Sedan tidigare är det känt att seriens huvudensemble – Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder, Noah Schnapp, Caleb Mclaughlin, Gaten Matarazzo, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton och Joe Keery – är med i de nya avsnitten. 

Bland nykomlingarna märks bland andra Maya Thurman-Hawke – hon är dotter till Uma Thurman och Ethan Hawke – samt Jake Busey och Cary Elwes.

Rollfigurerna Max (Sadie Sink) och Billy (Dacre Montgomery), som var nya i ”Stranger things” säsong 2, medverkar även de i de nya avsnitten.

Bekräftat är även att Lucas lillasyster Eric (Priah Ferguson) kommer ha större betydelse i säsong 3 än i de två första omgångarna. 

Avsnitten?

Jo, de har fått följande titlar: ”Suzie, Do You Copy?”, ”The Mall Rats”, ”The Case of the Missing Lifeguard”, ”The Sauna Test”, ”The Source”, ”The Birthday”, ”The Bite” och ”The Battle of Starcourt”. 

(de svenska titlarna smakar naturligtvis inte lika bra i munnen: ”Suzie, hör du mig?”, ”Centrumråttorna”, ”Fallet med den försvunna badvakten”, ”Bastutestet”, ”Källan”, ”Födelsedagen”, ”Bettet” och ”Slaget om köpcentret”.)

Det sistnämnda titeln blir naturligtvis extra intressant med tanke på den första teasern för ”Stranger things” säsong 3, där det berättas att köpcentret Starcourt ska lanseras i Hawkins, staden där Netflix originalserie utspelar sig. 

”Stranger things” har premiär sommaren 2019 på Netflix. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix orginalserier