Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till ”Eld & lågor” – så blir Måns Mårlinds och Björn Steins nya film

Frida Gustafsson och Albin Grenholm spelar två av huvudrollerna i ”Eld & lågor”, en ny film av Måns Mårlind och Björn Stein med premiär 14 februari 2019. Foto: Ari Wretblad/Nordisk Film

”Eld & lågor” är Måns Mårlinds och Björn Steins nya film med Pernilla August, Robert Gustafsson, Frida Gustavsson och Albin Grenholm. Biopremiär är det 14 februari – här är första trailern. 

Det pyr och sprakar för att sluta i en härlig färgexplosion – med Måns Mårlind och Björn Stein bakom rodret är sådant som bekant alltid intressant. 

Den 14 februari 2019, på Alla hjärtans dag, har ”Eld och lågor” svensk biopremiär. Nu finns en första trailer för filmen där bland andra Pernilla August, Robert Gustafsson, Frida Gustavsson, Albin Grenholm, Lennart Jähkel, Helena Af Sandeberg och Eddie Endre gör rollerna. 

I filmens synopsis går att läsa: ”Året är 1940 och på var sin sida om Allmänna gränd på Djurgården ligger två konkurrerande nöjesparker, det tjusiga Gröna Lund med karuseller för barnfamiljerna och det simpla Nöjesfältet med billig öl, levande musik och lättklädda damer.”

Vidare om handlingen: 

”De två ägarfamiljerna har legat i öppen strid med varandra i decennier, men allt förändras natten då de unga arvtagarna, John och Ninni, inleder en förbjuden kärlekshistoria. I skuggan av ett rasande världskrig, trappas konflikten mellan familjerna upp i samma takt som kärleken mellan John och Ninni blomstrar allt kraftfullare.”

Måns Mårlind och Björn Stein regisserar ”Eld & lågor”. Mårlind har även skrivit filmens manus.

”Eld & lågor” har svensk biopremiär 14 februari 2019. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om dina favoritserier