SPOILER ALERT

”Springsteen on Broadway” har premiär 16 december på Netflix – se första trailer

Bruce Springsteen på en bild från ”Springsteen on Broadway”, som har premiär 16 december på Netflix. Foto: Kevin Mazur/Netflix

”Springsteen on Broadway” har premiär 16 december på Netflix. Här är först trailern. 

Må så vara att man är född att springa, gillar att dansa i mörkret eller är en barfota tjej som sitter på huven på en Dodge, den 16 december har en inspelad version av Bruce Springsteens föreställning på Jujamcyns Walter Kerr Theatre i New York premiär på Netflix, och kring det måste man känna något. 

Bruce Springsteen har själv skrivit ”Springsteen on Broadway”, som baseras på hans bok ”Born to run”. Regissör är Thom Zimny och i ett tidigare pressmeddelande har Netflix beskrivit föreställningen som ”en unik kväll med Bruce, hans gitarr, ett piano och hans personliga berättelser. Utöver det innehåller kvällen även ett speciellt framträdande av Patti Scialfa.”

I samma pressmeddelande konstaterade Ted Sarandos, innehållschef på Netflix: 

”Den här upplevelsen trotsar de gränser som teater, konserter och film har och kommer ge vår globala publik en intim möjlighet att uppleva en av vår tids största ikoner.”

”Springsteen on Broadway” hade premiär 12 oktober 2017. Showen har förlängts tre gånger. Den sista föreställningar sker i mitten av december, vilket gör att det totala antalet kommer landa på 236. 

Filmen ”Springsteen on Broadway” har premiär 16 december 2018 på Netflix. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix originalserier