Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Inspelningen av ”Ring mamma!” med Sanna Sundqvist har börjat – planerad biopremiär vintern 2019

Sanna Sundqvist, Lisa Aschan och Nina Gunke, aktuella med filmen ”Ring mamma!”, som har planerad biopremiär vintern 2019. Foto: Josef Persson/SF Studios

”Ring mamma!” är en ny svensk film av Lisa Aschan med Sanna Sundqvist, Nina Gunke, Alexander Karim och Evin Ahmad samt Eric Ericson, Anna Mannheimer och Cecilia Forss i rollistan. Nu har inspelningen börjat. Planerad biopremiär är det vintern 2019. 

Lisa Aschan har skrivit och regisserar den kommande filmen ”Ring mamma!” med Sanna Sundqvist, Nina Gunke, Alexander Karim och Evin Ahmad i huvudrollerna. 

Nu meddelar SF Studios i ett pressmeddelande att inspelningen har startat i Göteborg. 

Filmen beskrivs som en ”dramedy om den laddade mor- dotter-relationen”. I samma pressmeddelande säger Lisa Aschan, som tidigare gjort ”Apflickorna” och ”Den vita folket”:

”Föräldrar väntar hela livet på att deras barn ska säga ”Tack!” och barnen väntar i sin tur på att föräldrarna ska säga ”Förlåt!”. Denna omöjliga ekvation är utgångspunkten i ”Ring mamma!”.”

Inspelningen förväntas pågå till början av december, med en planerad premiär på bio vintern 2019. Producent är Anna-Maria Kantarius för Garagefilm International. 

Utöver nämnda skådespelare finns även Jonatan Rodriguez, Eric Ericson, Aleksa Lundberg, Cecilia Forss, Björn Gustafsson, Viktor Frisk och Anna Mannheimer i rollistan. 

”Ring mamma!” är en samproduktion med SF Studios, Film i Väst och Sveriges Television, med stöd från Svenska Filminstitutet och Nordisk Film & TV Fond. 

”Ring mamma!” har planerad biopremiär vintern 2019. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om dina favoritserier