Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

Trailer till tv-serien ”Jägarna” med Rolf Lassgård – premiär 14 november på C More

Rolf Lassgård spelar huvudrollen i tv-serien ”Jägarna”, som har premiär 14 november på C More och sänds våren 2019 i TV4. Foto: C More

”Jägarna” har premiär 14 november på C More. Här är första trailern till tv-serier med Rolf Lassgård. 

Fick han sparken, eller valde han att sluta själv?

Och var det verkligen så att Erik Bäckström högg sina kollegor i ryggen och det är skälet till att han lämnat Stockholm för Norrbotten?

Den 14 november börjar det nystan som är svaret att rullas upp – då har ”Jägarna” premiär på C More. 

Rolf Lassgård spelar naturligtvis och lyckligtvis Erik Bäckström. I rollistan finns även Pelle Heikkilä (Markus), Johan Marenius Nordahl (Peter), Johannes Kuhnke (Richardsson), Pasi Haapala (Tord), Sampo Sarkola (Karl), Ia Langhammer (Sanna), Annika Nordin (Karin), Anna Azcarate (Ragnhild) och Caroline Johansson Kuhmunen (Liza).

Björn Carlström och Stefan Thunberg är huvudmanusförfattare till tv-serien, som Jens Jonsson regisserar. 

”Jägarna” är på sex avsnitt. Jens Jonsson regisserar efter manus av huvudförfattare Björn Carlström och Stefan Thunberg. Foto: C More

Mer om handlingen, nu i en avsnittsbeskrivning av premiären: ”När gruventreprenören Markus utsätts för attentat av en trolig miljöaktivist anlitar han den före detta polisen Erik i hopp om att spåra gärningsmannen. Eriks brorson, polisaspiranten Peter, blir också delaktig i utredningen.”

”Jägarna” produceras av Harmonica Films och SF Studios och är en samproduktion mellan C More/TV4, SF Studios och Filmpool Nord.

”Jägarna” är på sex avsnitt och har premiär 14 november på C More. Serien är planerad att sändas på TV4 våren 2019. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om ”Jägarna” med Rolf Lassgård