Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

SPOILER ALERT

”Gåsmamman förnyas”: Klart med säsong 4 i C More – premiär 2019

Alexandra Rapaport på en bild från ”Gåsmamman”. Nu är det klart att det blir en fjärde säsong med premiär 2019 i C More. Foto: C More/TV4

”Gåsmamman” kommer tillbaka – nu som originalserie i C More och TV4. Premiär för säsong 4 är det 2019. ”Jag kan inte beskriva hur otroligt glad och stolt jag är”, säger Alexandra Rapaport.

Det är i ett pressmeddelande som Bonnier Broadcasting skriver att ”Gåsmamman” får en ny säsong. 

Planerad premiär är det 2019 i C More. De nya avsnitten kommer senare att sändas i TV4. 

I samma pressmeddelande säger Alexandra Rapaport, som spelar seriens huvudroll Sonja Ek: 

”Jag kan inte beskriva hur otroligt glad och stolt jag är över att äntligen kunna ge det här beskedet till alla hängivna ”Gåsmamman”-fans! Jag har, på fullt allvar, fått frågor varje dag om vad som händer med serien och har tyckt att det har varit så jobbigt att hålla det här hemligt”. 

Josefine Tengblad är dramachef för C More och TV4 och säger i en kommentar: 

”Det är fantastiskt att se hur ”Gåsmamman” har lyckats engagera sin publik på ett oöverträffat vis. Därför känns det så lyxigt att vi låter historien få liv igen genom ytterligare en säsong. Jag ser verkligen fram emot att se hur allting fortsätter efter det minst sagt rafflande slutet i säsong tre.”

Fredrik Arefalk, kanalchef för TV4 och C More, konstaterar i samma pressmeddelande att ”Gåsmamman” är en ”de mest populära serierna som C More har i sitt utbud”. Han fortsätter: 

”Att vi nu har möjligheten att också låta TV4-tittarna ta del av denna succéserie känns otroligt roligt. C More och TV4 är idag en helt integrerad tv-verksamhet så det är naturligt att ”Gåsmamman” nu även blir en del av TV4.”

De första tre säsongerna av ”Gåsmamman” var en samproduktion mellan Kanal 5 och Bonnier Broadcasting. Avsnitten blev först tillgängliga i C More för att sedan sändas i Kanal 5. 

Med säsong 4 finns alltså Discovery Networks Sweden inte med i bilden längre, vilket gör att de nya avsnitten sänds först i C More och senare i TV4. 

”Gåsmamman” säsong 4 produceras av Bigster, produktionsbolaget som ägs av Alexandra Rapaport, Birgitta Wännström och Calle Jansson. 

”Gåsmamman” säsong 4 har premiär i C More 2019.

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om ”Gåsmamman”