Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
SPOILER ALERT

”Finaste familjen” i TV4 fortsätter: Säsong 3 har premiär våren 2019 – så blir det, de är nya i ensemblen

Hanna Hedlund och Fredde Granberg är nya i rollistan när ”Finaste familjen” fortsätter i TV4 och C More. Foto: TV4

”Finaste familjen” med David Hellenius och Helena af Sandberg i TV4 fortsätter. Nu meddelas att även Fredde Granberg och Hanna Hedlund medverkar i nya säsongen. 

Det blir en tredje säsong av ”Finaste Familjen” i TV4. 

I ett pressmeddelande berättas nu mer om handlingen och att inspelningen har börjat. 

Samtidigt bekräftas också att Fredde Granberg och Hanna Hedlund finns med i rollistan i den nya omgången, där David Hellenius, Helena af Sandeberg, Kajsa Ernst och Tommy Körberg gör huvudrollerna. 

”Att göra tredje säsongen av ”FF” är otroligt roligt. Och att vi äntligen har hamnat i förorten gör det dubbelt så kul. Att jobba med Fredde och Hanna är något jag har velat göra väldigt länge och att de spelar våra grannar i radhusområdet i Jakan kan inte bli bättre. Dom är Kenny och Tessan”, säger David Hellenius i samma pressmeddelande. 

För precis så ligger det till: när ”Finaste familjen” säsong 3 börjar har det gått ett antal år sedan säsong två avslutades. Magnus (Hellenius) och Johanna (af Sandeberg) är tillsammans igen och har dessutom fått två barn, som de uppfostrar i radhuset i Jakobsberg. 

Fredde Granberg och Hanne Hedlund gör rollerna som Kenny och Tessan, grannar till Magnus och Johanna. 

”Jag ser det som en ära att få vara med och skita ner den fina familjen. Alfahanne-wannaben Kenny och hans leopardmönstrade fru Tessan skulle lätt vinna tävlingen ”Sveriges jobbigaste grannar”. En tävling där finkänslighet, inkännande och tillbakalutad stil inte hör hemma, säger Fredde Granberg. 

Hanna Hedlund: 

”Det kan inte finnas ett bättre sammanhang att debutera som filmskådespelare än detta, och med dessa otroliga kolleger. Jag har gjort mängder med roller på scenen men länge velat göra en roll i en humorserie och det är precis lika roligt och utvecklande som jag hade hoppats på. Tessan är en väldigt rolig karaktär att göra, Hon älskar glamour och vardagslyx och generar sig aldrig. Hon älskar sitt jobb, fest och sin man Kenny  … nästan lika mycket som att skvallra.”

Emma Peters, David Hellenius, Messiah Hallberg, Kajsa Ernst, Tommy Körberg i ”Finaste familjen”, vars tredje säsong har premiär våren 2019. Foto: TV4.

”Finaste familjen” hade premiär i mars 2016 i TV4. Nästa exakt ett år senare började seriens andra säsong sändas. I rollerna syntes bland andra David Hellenius, Kajsa Ernst, Emma Peters, Helena af Sandeberg, Tommy Körberg och Messiah Hallberg. 

Lisa Dahlberg är exekutiv producent för TV4 och C More: 

”Det känns fantastiskt kul att ”Finaste familjen” är igång med inspelningen av en tredje säsong. Det här är en humorserie som våra tittare tycker väldigt mycket om. Jag längtar efter att få se Anns Östermalm möta Magnus Jakobsberg och som vanligt kommer både de gamla och nya karaktärerna bjuda på det som en riktigt bra komediserie ska bjuda på – massor av skratt. 

”Finaste familjen” säsong 3 har premiär våren 2019 på TV4 och i C More. Serien produceras av Jarowskij. 

Mattias Bergqvist finns på Twitter: @bergqvist_m

Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om TV4:s tv-program